Sanal Eskiden..

Belki çoğunuz bilmiyorsunuzdur fakat ben sanala 1-2 Yıl önce başladım fakat uzun araştırmalar sonucu daha da eskileri araştırdım. Şunun farkına vardım ki, sanal eskiden çok...

Belki çoğunuz bilmiyorsunuzdur fakat ben sanala 1-2 Yıl önce başladım fakat uzun araştırmalar sonucu daha da eskileri araştırdım. Şunun farkına vardım ki, sanal eskiden çok daha iyiymiş. Bu kadar lamer yokmuş. Herkes bu şekilde "Egoist" tavır sergilemiyormuş. Abi-Kardeş ilişkisi varmış. Sırttan vuran şerefsiz pek yokmuş.

Şimdi 404'ü zone alan, domain regleyip basmak moda olmuş sanki. Türk Hackerlarının dünyaca konuşulup içinde bu kadar gerizekalı insanların olması.. Üstelik bunlara inanlar ve destekleyenlerin olması çok üzücü. Sanalın eskisi gibi olmasını isterdim gerçekten..

Neredeyse hepiniz zaten benim düşüncemdesiniz. Öyle tahmin ediyorum. Çok can sıkıcı bir konu.. Dile getirmek istedim.. Birde şimdi şu MilliKuvvetler.org olayını okuyunca direk açtım konuyu..
Neyse, İyi Akşamlar SpyHackerz Ailesi.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Eskiden herkez birbirine dusman gibidi
Yaz geldiginde ergenler okul karneleri ile eve gidip harclik alirlardi ve ilk isleri site acmak olurdu, ama yazik olurdu tabi cunku hackerler basiyordu siteye, paralar ucuyodu bosuna..
Hey gidi hey :D hicbizaman para vermedim su domainlere :) ne gunlerdi bea ..

mecin de dedigi gibi, her dönemde oldu hatta bi keresinde, Adanalılar vardı severim kendisini sonradan arkadaş olduk mkt de yazmıştım nasıl hackledimi düşmanlarımızdan birileriydi, Mesela forumu kuran ALİ. bende foruma onun arkadaşı VELİ gibi üye oldum oo kardeşim siteyi açmısın neden yetki vermedin bana yazdım hatta sonra unuttum yani tutmaz diye düşünmüştüm :DD::D bir kaç gün sonra baktımki adminim :)))))))))) panel açık vs vs hayatımın ilk ve son SM Si olmuştu

ama şuanki durum gerçekten berbat adamlar hiç erinmeden gocunmadan forum açıyor forumlarda konular açıyorlar günlerce bekletip çakıyorlar bizim zamanımızda namı büyük bi katilhekır vardır bunu yapan bide ayt sanırım daha googlenin indexlememiş olduğu pkk sitelerni fln bulup hackliyodu adamlar aynı gün onlar naptı bilmem :)

unutulmayan günleri geride bıraktık ...
DHT @DiyarbakırHackerTeam zamanı, o unutulmaz günler... (2002-2007 arasıydı, yürütemedi abilerim ne yazıkki kapadık)
2011 Lamerizm zamanı...

Yemin ediyorum tarif edilemez bir zevkti eskiden sanal.
MSN'de yapılan tim çatışmaları :/

Sanalda 2010dan beri yaşıyorum, bilemiyorum ama eski sanalın ruhunu sadece spyhackerz'de hissediyorum ve bu yüzden arasıra bu forumda takılıyorum. takılacak forum kalmamış zaten. Sabotage vardı onuda kapatırlar yakında zaten. CW'de yaşlı kaynıyor biz o kadar yaşlı değiliz :D Birde takıldığım kendi forumumuz var yani başkada spy dışında bir forum yok sayılır.

@Mectruy elinize sağlık imhatimi kadar güzel bir forum.

edit:sanalın ruhunu 2010dan sonra öğrendiğim için pek bir şey bilmiyorum Mectruy gibi ustalar daha iyi bilir eskileri

Sanal eskiden iyiydi tabi. Sırttan vuran yoktu değil vardı ama sağlam vuruyorlardı . Kimin ne olduğu belli değildi her gün bir hack sitesi açılıyordu. Çoluk çocuk karne günü parayı alıp açardı isko~ 'nunda dediği gibi. Onlarda indexi yerdi zaten. Ama sağlam timler ve siteler vardı eskiden şimdi pek yok hack ile uğraşanda pek insan kalmadı herkes yolunda :)

Yazık oldu. Aliço ettik , abilerimizin yaptıgı saygı sevgi ortamını koruyamadık. Gelen nesli yetiştirmeyi başaramadık. Bizde de hata var. Jenerasyon farkı da var. Ey gidi günler ey oldu..

132,175Konular
3,276,169Mesajlar
317,045Kullanıcılar
AlFaqeerSon Üye
Üst Alt