-
SkullZ
anlamazdin.py
Belki çoğunuz bilmiyorsunuzdur fakat ben sanala 1-2 Yıl önce başladım fakat uzun araştırmalar sonucu daha da eskileri araştırdım. Şunun farkına vardım ki, sanal eskiden çok daha iyiymiş. Bu kadar lamer yokmuş. Herkes bu şekilde "Egoist" tavır sergilemiyormuş. Abi-Kardeş ilişkisi varmış. Sırttan vuran şerefsiz pek yokmuş.
Şimdi 404'ü zone alan, domain regleyip basmak moda olmuş sanki. Türk Hackerlarının dünyaca konuşulup içinde bu kadar gerizekalı insanların olması.. Üstelik bunlara inanlar ve destekleyenlerin olması çok üzücü. Sanalın eskisi gibi olmasını isterdim gerçekten..
Neredeyse hepiniz zaten benim düşüncemdesiniz. Öyle tahmin ediyorum. Çok can sıkıcı bir konu.. Dile getirmek istedim.. Birde şimdi şu MilliKuvvetler.org olayını okuyunca direk açtım konuyu..
Neyse, İyi Akşamlar SpyHackerz Ailesi.
Şimdi 404'ü zone alan, domain regleyip basmak moda olmuş sanki. Türk Hackerlarının dünyaca konuşulup içinde bu kadar gerizekalı insanların olması.. Üstelik bunlara inanlar ve destekleyenlerin olması çok üzücü. Sanalın eskisi gibi olmasını isterdim gerçekten..
Neredeyse hepiniz zaten benim düşüncemdesiniz. Öyle tahmin ediyorum. Çok can sıkıcı bir konu.. Dile getirmek istedim.. Birde şimdi şu MilliKuvvetler.org olayını okuyunca direk açtım konuyu..
Neyse, İyi Akşamlar SpyHackerz Ailesi.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl