Selamlar, forum sakinleri,

konulari görmek istedigimde like lamam gerektigi yaziyor ama like buttonu yok , aktivasyon filan mi gerekiyor, bilgi icin simdiden tesekkürler

konulari görmek istedigimde like lamam gerektigi yaziyor ama like buttonu yok , aktivasyon filan mi gerekiyor,

bilgi icin simdiden tesekkürler

hoş geldin kardeş
bak şimdi like için rank'ın yetmiyor

kimin nerde ne kadar vatan kurtardigini kim nerden bilir üstad? biz maraba tayfasi icin biraz sert bir kisitlama olmus gibime geliyor
ama kural neyse o artik.marabaliga devam :)

O yıldızlar bence bişe değiştirmyor orda 4 yıldız olanlarıda gördük yıldız düşünce toz oldular nedense berbatt:
Yani kafanı yildza degl ogrenecegin bilgiye yor

site index sevmiyen, daha cok sql, ve network tarama, standart admin pass li kamera sistemlerini tarama,
iste herkesin bir hastaligi var benimkilerde bunlar, angry de taranmis bine yakin aktif canli ip li israil kablo internet saglayicisinin wifi ssidlerini free_pelastine yapmisligim var. fransiz katolog tanitim sitesinde kuran dagitimi yaptirmisligim var, yeni basliyorum, ögreniyorum ögreniyorum.

tesekkürler üstadim daha cok yolumuz var, offf off
Rütbe boş Kurucu ya sor ben spyhackerz özel kuvvetlere de girdim major da oldum Kıdemli üye de oldum bak üst tabakaydim şimdi üye bile olabilirim nerden baksan 2 seneden belli bu sitedeyim rütbem düştü hiç birsey demedim gerekli olan rütbe değil dostluk kur dostluğunu biriyle sana öğretirler 2 3 birsey ben geldiğimde birsey bilmiyordum arkadaşlık kurdum öğrendim @Mectruy says Ziya Dedim Bak:D:D

131,699Konular
3,270,422Mesajlar
315,919Kullanıcılar
Üst Alt