Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak kardeşim biz bunları açmadık bizimde haberimiz yoktu gelmişsiniz bize suç atıp sövüyonuz derdiniz varsa gelin özelden konuşalım...
Anca Ana bacı sövüyonuz... başka bildiğiniz birşey yok !

Bak kardeşim biz bunları açmadık bizimde haberimiz yoktu gelmişsiniz bize suç atıp sövüyonuz derdiniz varsa gelin özelden konuşalım...
Anca Ana bacı sövüyonuz... başka bildiğiniz birşey yok !
Yaw sen kafana takma beni iyi dinle

Hemen Burdan Siktir Olup Gidiyorsun Direkt vpn yi aç www.Frikik.info 'ya gir sabaha kadar izle akşama hiç bişeyin kalmaz

ayt nin amk krdşm :D ayt de biri varsa sg sin lütfen yorumları okuyuncasinirleniyorum amk sinir hastASIYIMĞM BEN ANNENİZE TEKME ATIRTTMAYIN

bence konu kilitlensin ya yetkililerle konuşsun adam he bişe gerekirse dayım dayımın tanıdıkları falan özel harekat belki bişeler yapabilirler

ben AyT de çalışıyorum morq anlıYonmu seni amçıklarığm baq (BRUT FORS AÇIYOR..) 1 site amçkıd konu paylaşırken: arkadaşlar pentest ile hackledim..(aklıma sinirliyken bişi gelmiyor) ye yo BEN AMKÇKIRIM SİQERM TOPUNUZU kafasında orosbu evladları ANNE HAPLARIMI VER

Yav bak kardesim ayt misin ne boksun siktir git veletler alemine ne burda takiliyosun yasin tutmaz psikolojih bozulur çee

yav bacını bi sikerim sokakta turlar gelmiş anne bacı yapıp anca ana bacı yaparsınız diyor namusuna basket attıgım

@Mectruy Konuyu Kilitlermisin Uzadıkça Uzuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,817Konular
3,271,633Mesajlar
316,275Kullanıcılar
arvesferSon Üye
Üst Alt