@Seyosocial dolandırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Arkadaş bana c2 anlık methodu satacağını söyledi çalışmazsa kesinlikle iade yaparım dedi

Ekli dosyalar

• 123.png
    123.png
    46.3 KB · Görüntüleme: 72
  • 1234.png
    1234.png
    38.1 KB · Görüntüleme: 69
  • 12345.png
    12345.png
    109.1 KB · Görüntüleme: 69
Rating - 0%
15 yaşında çoluk çocukla uğraşıyoruz taksime gelip kendini buldurtup yalvarttıracaksın illa

Rating - 0%
iade yapıcam yapıcam diyip yazmamak nedir olum bu kadar mı muhtaçsın 50tlye insanları dolandırmaya?

Rating - 0%
ben buldum kardeşim hileyi nasıl kimsede yok kimsede olmasa sence arar mıyım şaka mı yapıyorsunuz cidden böyle mi düşünüyorsunuz bilmediğiniz konulara ne kadar hakimsiniz aq dün gece gittim buldum ama bu eleman dolandırıcının teki olmayan methodları var diye satıyor iadeye gelince bir daha mesajlara bakmıyor

Rating - 0%
ya sen kimsin beni nereden tanıyacaksın avel ne anlatıyorsun git yemek ye attığım parayla çocukları da bir daha dolandırma

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Kardeşim, Seyo haklı.
"Method Çalışmazsa" ödeme yaparım demiş. "Method'u biliyorsan" değil.
Method'u alıp, paranı da almak gibi bir çakallığı sana yetkililer yaptırır mı sanmam.

Rating - 0%
Aga siz harbiden birbirinizi mi kolluyorsunuz eğer sen bu duruma inanıyorsan ben sana pmden yazayım methodu bir dener misin oluyormuş eğer oluyorsa çocuğa ben bir 100tl daha atıcam

Ramazan Aygün

SOYTARI
Rating - 0%
@Seyosocial bu elemanın ikinci vukuati geçenlerde gezgin olmuştu bir anda özel rütbe verdiler ne sikm yaptıkları belli değil birde bacak kadar veled bana rakip olup gider yapıyor kendini benimle bir tutuyor şimdi gezgin yaparlar iki gün sonra yine özel rütbe verirler buna ben en baştan izliyorum bu elamanı dur daha ne bombalar patlaticak bunlar hiç birşey

Rating - 0%
Kardeşim, Seyo haklı.
"Method Çalışmazsa" ödeme yaparım demiş. "Method'u biliyorsan" değil.
Method'u alıp, paranı da almak gibi bir çakallığı sana yetkililer yaptırır mı sanmam.
Yani buna inanan varsa harbi şizofrendir ben öyle şeyde yapmam gel isteyene methodu vereyim denesin olursa çocuğa bir 100 daha atmazsam namerdim eleman dolandırıcı neyi anlamak istemiyorsunuz haklı diyorsunuz bir de :D

Rating - 0%
@Seyosocial bu elemanın ikinci vukuati geçenlerde gezgin olmuştu bir anda özel rütbe verdirir ne **Küfürbaz** yaptıkları belli değil birde bacak kadar veled bana rakip olup gider yapıyor kendini benimle bir tutuyor şimdi gezgin yaparlar iki gün sonra yine özel rütbe verirler buna ben en baştan izliyorum bu elamanı dur daha ne bombalar patlaticak bunlar hiç birşey
senin böyle birşey yapacağını en başın'dan biliyordum zaten :D chatte benimle hesap alımın'da rakipleşiyorsun

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Seyo haklı method çalışmazsa iade yaparım demiş.

Sen diyorsun ki methodu biliyorum öyle bir durum yok, o zaman herkes method satın alsın sonra methodu biliyorum desin.

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Ortada bir dolandırılma yok, bu adam senin methodu bilip bilmediğini nereden bilsin ?

Konu kilit +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,581Konular
3,269,344Mesajlar
315,463Kullanıcılar
winnerxddSon Üye
Üst Alt