annemimi satarım?Yazık kafana senin para için anneni satarsın iban at biraz daha atayım
çok muhtacım kanka fakirlikten ölüyorum ekmek almaya param yokiade yapıcam yapıcam diyip yazmamak nedir olum bu kadar mı muhtaçsın 50tlye insanları dolandırmaya?
var zaten sende qweokwqoqwjwqiban at
Kimsede yok diyorlar ve hala para savuruyorsun çok paran varsa git kumar oyna yok diyorlar ve hala tokat yemek için diyorsun ki önden para atcam yok şey herkes diyor öyle şey şuan yok diheYazık kafana senin para için anneni satarsın iban at biraz daha atayım
kanka bu çocuk tokatcının önde gideni mileti sikiyor sağda soldaKardeşim, Seyo haklı.
"Method Çalışmazsa" ödeme yaparım demiş. "Method'u biliyorsan" değil.
Method'u alıp, paranı da almak gibi bir çakallığı sana yetkililer yaptırır mı sanmam.

Yani buna inanan varsa harbi şizofrendir ben öyle şeyde yapmam gel isteyene methodu vereyim denesin olursa çocuğa bir 100 daha atmazsam namerdim eleman dolandırıcı neyi anlamak istemiyorsunuz haklı diyorsunuz bir deKardeşim, Seyo haklı.
"Method Çalışmazsa" ödeme yaparım demiş. "Method'u biliyorsan" değil.
Method'u alıp, paranı da almak gibi bir çakallığı sana yetkililer yaptırır mı sanmam.
senin böyle birşey yapacağını en başın'dan biliyordum zaten@Seyosocial bu elemanın ikinci vukuati geçenlerde gezgin olmuştu bir anda özel rütbe verdirir ne **Küfürbaz** yaptıkları belli değil birde bacak kadar veled bana rakip olup gider yapıyor kendini benimle bir tutuyor şimdi gezgin yaparlar iki gün sonra yine özel rütbe verirler buna ben en baştan izliyorum bu elamanı dur daha ne bombalar patlaticak bunlar hiç birşey