Shell Atma Sorunu

Rating - 0%
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Şimdi ben bir siteye shell atmayı deniyorum. Öncelikle .PHP dosyaları kabul etmiyordu. Bende EXIF editör ile içine zararlı yazılım attım. Şimdi sorun şu. .html dosyaları okutabiliyorum. .PHP dosyası yüklemeye çalıştığımda da yükleniyor. Fakat yüklenen .php dosyasını açmak istediğimde bana application/octet-stream diye bir dosya indirtiyor. .PHP dosyasına ulaşamıyorum. Ben bu güvenliği nasıl aşabilirim? ( .shtml dahil bir çok yöntem denedim)

Rating - 0%
Şu şekil yap önce bitane cgi yada pl upload yapabileceğin bi dosya yükle daha sonra o şekilde ekle serverlerde genel olarak pl ve cgi calistirir yanlışım yoksa pws.pl olarak googlede aratırsan bulabilirsin

Son düzenleme:
Rating - 0%
Şu şekil yap önce bitane cgi yada pl upload yapabileceğin bi dosya yükle daha sonra o şekilde ekle serverlerde genel olarak pl ve cgi calistirir yanlışım yoksa pws.pl olarak googlede aratırsan bulabilirsin

Yüklediğim dosyaların ismi değişip şu şekilde oluyor. deneme.php dosyası yüklemek istedim sitede dosya şu şekilde görünüyor. www.xxxx.com/5889946852 diye görünüyor. Ayrıca pws.pl diye bir şey bulamadım maalesef.

Rating - 0%
Kusura bakma gözümden kaçmış buldum dediğim .pl dosyasını şimdi onu deneyelim bakalım.

N

Nobody

tamper datada dosya uzantısının sonunu .php değilde .PhP yapıp denermisin

Rating - 0%
.pl olmadimi backconnect olarak bağlanıp wget komutu ile shell çeksen nc ile öyle dene bide

sky

BABA
Rating - 0%
kapandıysa özelden yolla bizde 1-2 şey deneyelim bari ;)

Meras

Guest
Rating - 0%
Ha yok maalesef o da olmadı. Söylemeyi unutmuşum. Neyse böylece bu site olayı da kapandı. Girmek istediğim site zaten basit bir site değildi baya korunaklı bir site.
Gardes ben gecen sene defactoya girdim bu kadar güvenlikli değildi tahminim haber sitesini deniyorsun

Rating - 95.8%
ne yapsa nafile çünkü dosyaların uzantısını silerek yüklüyor, yani (.) nokta gördüğü yerden başlayıp silip yüklüyor.

131,536Konular
3,269,048Mesajlar
315,360Kullanıcılar
zikovxdSon Üye