Shell Atma Sorunu

Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Şimdi ben bir siteye shell atmayı deniyorum. Öncelikle .PHP dosyaları kabul etmiyordu. Bende EXIF editör ile içine zararlı yazılım attım. Şimdi...

Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Şimdi ben bir siteye shell atmayı deniyorum. Öncelikle .PHP dosyaları kabul etmiyordu. Bende EXIF editör ile içine zararlı yazılım attım. Şimdi sorun şu. .html dosyaları okutabiliyorum. .PHP dosyası yüklemeye çalıştığımda da yükleniyor. Fakat yüklenen .php dosyasını açmak istediğimde bana application/octet-stream diye bir dosya indirtiyor. .PHP dosyasına ulaşamıyorum. Ben bu güvenliği nasıl aşabilirim? ( .shtml dahil bir çok yöntem denedim)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Şu şekil yap önce bitane cgi yada pl upload yapabileceğin bi dosya yükle daha sonra o şekilde ekle serverlerde genel olarak pl ve cgi calistirir yanlışım yoksa pws.pl olarak googlede aratırsan bulabilirsin

Son düzenleme:
Şu şekil yap önce bitane cgi yada pl upload yapabileceğin bi dosya yükle daha sonra o şekilde ekle serverlerde genel olarak pl ve cgi calistirir yanlışım yoksa pws.pl olarak googlede aratırsan bulabilirsin

Yüklediğim dosyaların ismi değişip şu şekilde oluyor. deneme.php dosyası yüklemek istedim sitede dosya şu şekilde görünüyor. www.xxxx.com/5889946852 diye görünüyor. Ayrıca pws.pl diye bir şey bulamadım maalesef.

ne yapsa nafile çünkü dosyaların uzantısını silerek yüklüyor, yani (.) nokta gördüğü yerden başlayıp silip yüklüyor.

133,477Konular
3,282,388Mesajlar
319,104Kullanıcılar
ledwaldlawSon Üye
Üst Alt