Şikayet Spy Kullanıcısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Bu roodmix zaten dolandırıcılıktan Forumdan uzaklaştırılmıştı. Bann kalkmış gene devamke demek ne diyelim

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
@SkullZ hakaretten ban yoksa ben de edebilirim sanırım ana bacı doğru mduur? çünkü hala ban atılmıyor.
Neden ban istediğin çok belli susmayacağım senin gibi orosbu çocuğunu ÖLDÜRECEĞİM 50₺ Mi aldığın için değil dolandırıcı olduğun için allaha şükür gariban birini görmedim dolandırdığını sen onuda yaparsın kahbe soyu adresini ver bana ankara yazıyor dekonta ananı sikmeye hlcm

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
Bu roodmix zaten dolandırıcılıktan Forumdan uzaklaştırılmıştı. Bann kalkmış gene devamke demek ne diyelim
Kimse inanmıyor bana yaw kanıtları gösteremyiorum piç okdr bir kurnaz ki kanıtları sildi ama bu kanıtlar yetiyor engelledi sonra bir anda engel kalktı ismimi bilmiyordu güya telegram ismimi

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Neden ban istediğin çok belli susmayacağım senin gibi orosbu çocuğunu ÖLDÜRECEĞİM 50₺ Mi aldığın için değil dolandırıcı olduğun için allaha şükür gariban birini görmedim dolandırdığını sen onuda yaparsın kahbe soyu adresini ver bana ankara yazıyor dekonta ananı sikmeye hlcm
akli dengen yerinde değil. sen küfürlere devam et.

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Kimse inanmıyor bana yaw kanıtları gösteremyiorum piç okdr bir kurnaz ki kanıtları sildi ama bu kanıtlar yetiyor engelledi sonra bir anda engel kalktı ismimi bilmiyordu güya telegram ismimi
kanıtın yoksa git ötede zırla burada adımı kirletme

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
akli dengen yerinde değil. sen küfürlere devam et.
İşte bu şekilde küfür etmemi sağlayarak beni banlatmaya ve suaturmaya çalışıyorsun suçluluk psikolojisi bu kdr bir ibnesin işte olum sen dolandırıvısın adam olmaz senden

Rating - 0%
Dalgamda boğulurdun neysede , bu herif hem dolandırıcı hem saygısız sen badsectqrede chatde sövmüştün senin dişlerini eline verirdimde işte sanalsın

#lastpost seni arkalayanlarda suç

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
@Tolga61 daha fazla küfür edersen sorun çözülmeden seni banlamak durumunda kalacağım. Bize kanıt gerekiyor. Lütfen somut bir kanıt bulun ve öyle gelin.

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
kanıtın yoksa git ötede zırla burada adımı kirletme
Maşallah adını herkes biliyor dolandırıcı olduğunu bak aptal çocuk TEŞEGRAMDAN BAŞKASINI DOLANDIRIRSIN EYVALLAH DA KULLANICI ADINI DEĞİŞTİRİP RANDOMLAYIP YAPMA BARİ FAKE NO İLE YAP BEYNİN YOK İŞTE KURNAZLIK YAPMA BU FORMDAN SİKTİRGİT

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Dalgamda boğulurdun neysede , bu herif hem dolandırıcı hem saygısız sen badsectqrede chatde sövmüştün senin dişlerini eline verirdimde işte sanalsın

#lastpost seni arkalayanlarda suç
dalganı çırparım git ötede eğlen, dolandırıcıysam kanıt yolla ayrıca senin kadar saygısız olmadığımı biliyorum. Badsec bir admin ona sövmedim

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Maşallah adını herkes biliyor dolandırıcı olduğunu bak aptal çocuk TEŞEGRAMDAN BAŞKASINI DOLANDIRIRSIN EYVALLAH DA KULLANICI ADINI DEĞİŞTİRİP RANDOMLAYIP YAPMA BARİ FAKE NO İLE YAP BEYNİN YOK İŞTE KURNAZLIK YAPMA BU FORMDAN SİKTİRGİT
forumdan gitmesi gereken sensin henüz bir kanıtını göremedik. umarım hakettiğini alırsın, kanıt bekliyoruz.

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
@Tolga61 daha fazla küfür edersen sorun çözülmeden seni banlamak durumunda kalacağım. Bize kanıt gerekiyor. Lütfen somut bir kanıt bulun ve öyle gelin.
Kardeşim somut bir kanıtı bennnnnnnn sana nerden bulayım chat eski mesajlara inin orda anlatsın ben sana sonut mesj getiremem çünkü hepsini sildi böyke boş boş adamı savunmaya devam etmeyin bu adam azılı bir dolandırıcıdırrr dekont var herşey var daha nnneeerr istiyorsun

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Kardeşim somut bir kanıtı bennnnnnnn sana nerden bulayım chat eski mesajlara inin orda anlatsın ben sana sonut mesj getiremem çünkü hepsini sildi böyke boş boş adamı savunmaya devam etmeyin bu adam azılı bir dolandırıcıdırrr dekont var herşey var daha nnneeerr istiyorsun
somut bir kanıtın yoksa adımı kirletmiceksin ozaman tavuk götü

Rating - 0%
eşşeklik sende işleme başlamadan önce alacaktın ekran görüntüsü herşeyi ispat edeceksin yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali şuan

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
suçlu paikolojisine yatıyor yok banlayın yok hakaret etmiycm küfür etmiycm gözünüze iyi gözükmrye çalışıyor ama değil iyi olan o değil o kötü olan anlayın bunu manyakmısınız

Aptul

Alien
Rating - 100%
biride demiyoki kardeşim tg adını ver ssdeki adı sorgulamıyo alınmış bir ada sahipmi admin ötede izliyo çok komik ya

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
Sikerim sizin grubunuzu 150₺ viplik aldım vrtin başkasına üyeliğimi yeter si
biride demiyoki kardeşim tg adını ver ssdeki adı sorgulamıyo alınmış bir ada sahipmi admin ötede izliyo çok komik ya
Demez kardeşim ben aetık spy nin bunu örgütlenerek yaptığına inanıyotum bu kdr sinirlendim hala daha savunuyorlar bir psiliği götümüzden uydururuypruz zannedeck biride

ulukurt

𝕭𝖔𝖟𝖐𝖚𝖗𝖙 𝕮𝖈𝕮
Rating - 0%
Sikerim sizin grubunuzu 150₺ viplik aldım vrtin başkasına üyeliğimi yeter si

Demez kardeşim ben aetık spy nin bunu örgütlenerek yaptığına inanıyotum bu kdr sinirlendim hala daha savunuyorlar bir psiliği götümüzden uydururuypruz zannedeck biride
Barkod numarası dekontda var KOSKOCA ADMİNSİZİNİZ SORGULAYIN BARKOD NOSU KİME AİT İNİNAL !!! Telegram adreside belli daha önce lisoveonmudur nedir admine attım random kullanıcı adlarını daha ne konuşuyprsunuz hala yok banlaycm yok edecem suaturmaya çalışmayın doğeular bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,535Konular
3,269,062Mesajlar
315,364Kullanıcılar
Üst Alt