Şikayet Spy Kullanıcısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sikerim sizin grubunuzu 150₺ viplik aldım vrtin başkasına üyeliğimi yeter si

Demez kardeşim ben aetık spy nin bunu örgütlenerek yaptığına inanıyotum bu kdr sinirlendim hala daha savunuyorlar bir psiliği götümüzden uydururuypruz zannedeck biride
Knk boşver ben baştan beri ss alarak şikayet konusu açtım Dediki Forumdaki hesabım çalındı fln filan her türlü bahane var zaten kafana takma sıkıntı yapma böylelerine Reflerine keflerine söyle böyle bi adamla iş yapmasınlar zaten kimsenin güveni kalmadı

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@SkullZ bu konuya dahilsen ilgilen aga tw ile bağlanamıyomusun hiçmi icraatin yok sorgu yapamıyormusun küfür etme banlarımdan başka bişi yokmu :D

Barkod numarası dekontda var KOSKOCA ADMİNSİZİNİZ SORGULAYIN BARKOD NOSU KİME AİT İNİNAL !!! Telegram adreside belli daha önce lisoveonmudur nedir admine attım random kullanıcı adlarını daha ne konuşuyprsunuz hala yok banlaycm yok edecem suaturmaya çalışmayın doğeular bunlar
ya kardeşim net bir kanıt at artık da huzursuzluk cıkarma

Knk boşver ben baştan beri ss alarak şikayet konusu açtım Dediki Forumdaki hesabım çalındı fln filan her türlü bahane var zaten kafana takma sıkıntı yapma böylelerine Reflerine keflerine söyle böyle bi adamla iş yapmasınlar zaten kimsenin güveni kalmadı
salak kardeşim seni dolandıran kişi @Westra_ admin onayladı zaten ayrıca tg den fakemi açmış bunu admin onayladı benim yapmadığımı burada konuşmaya hakkın yok.

Amk yaşancısı o yok bu yok herkesmi yalan söylüyor tek doğru senmi söylüyorsun pislik

Arkadaşlar Spyhackerz.org grubunun prestijini düşüren bunun gibi psilikler bunlar yüzünden dün bir kardeşimin günahını aldım bu piç yüzünden kısacası tadı tuzu yok hala daha bu fprmda bu pisliğin yeri varsa ayıptor ilk kez de yapmmamış

Hala daha bir yol gözlemledin o yoldan gitmeye çalışıyprsun kanıt da kanıt biliyprsun kanıtları hep sildin ettin yazık be yemin ederim SUÇLULUK PSİKOLOJİSİ ORUÇ ORUÇ BELAMISIN KAYBOL
Kardeşim Haklıda Olsan Seni Banlıyacaklar Bende Biliyorum Ama Ne yazıkki Böyle 😒

Öncelikle @roodmicks bana yazdığın zaman yanlışlıkla iki hesaptan yazmıştın bende senin iki hesabın mı var dedim sen ise önce yok dedin sonra evet dedin. Ben de sana evet mi hayır mı karar ver dedim sen ise evet dedin. Seni takip ediyorum demiştim hatırladın mı? Ben hatırladım ve karşılaştık :D

Bunu kanıtlardım da silmişsin mesajları.
İkinci hesabından mesajların ekte. Profilinde sayısız dolandırıcı ibaresi zaten var, eski co adminimiz @Zns kardeşimiz ibareleri kalıcı olarak spy yönetim huzuruna bırakmış :)

Sana söyleyecek sözüm yok, sende de o potansiyel zaten var.

Üye spyhackerz forumundan sonsuza dek banlanmıştır.

Ekli dosyalar

• 2911F9A6-F398-4C83-886D-0838F0182469.png
    2911F9A6-F398-4C83-886D-0838F0182469.png
    615.2 KB · Görüntüleme: 1
  • CFFA9F14-D4EE-41C1-8279-1989D049087C.png
    CFFA9F14-D4EE-41C1-8279-1989D049087C.png
    144.5 KB · Görüntüleme: 1
  • 695A4C9C-D034-4E49-B9C2-610622E2E138.png
    695A4C9C-D034-4E49-B9C2-610622E2E138.png
    159.2 KB · Görüntüleme: 1
  • EE1EACAF-CADE-450B-B6C9-041166CB9578.png
    EE1EACAF-CADE-450B-B6C9-041166CB9578.png
    150.9 KB · Görüntüleme: 1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,826Konular
3,283,539Mesajlar
318,056Kullanıcılar
degsettmiyimSon Üye
Üst Alt