Sıkıntıdayım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hizli cözüm :ilk önce merak ettigim b12 ve d vitamini seviyen düşükse insanlarda depresyon orani görülebiliyor. yarin git sağlik ocagina kan ver . ve şimdiden mhrsden psikatriden en yakın zamana randevu al . ve sağlik ocaginda bütün vitamin testi yaptir sonuçlari bana atabilirsin ve sonuclarla psikatriye gösterebilirsin ve uzun uzun anlatip sana gerekli olan antideprasani doktorun verir kendini iyi hissedersin (1 hafta içindeki cözüm)

uzun zamanli cözüm:
doğal olarak metidasyon yap + 1 kız arkadaşin olsun , spor hobi müzikle uraş şehir dışına git kamp yap. bilgisyar başinda fazla oturma düzenli uyu , sigara şeker alkolu bırak ve en önemlisi masturbasyon yapma sürekli yapiyorsan bundanda olabilir..

senin dediklerin bendede var gerçi türkiyede çoğu gençte var parasizlik gelecek kaygisi işsizlik ailevi durumlar vitaminsizlik sağliksiz beslenme yalnizlik vsvs.

bu dediklerimi yap ergen ergen yorumlara kulak asma ,bir hekim olarak sana tavsiyem.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
hizli cözüm :ilk önce merak ettigim b12 ve d vitamini seviyen düşükse insanlarda depresyon orani görülebiliyor. yarin git sağlik ocagina kan ver . ve şimdiden mhrsden psikatriden en yakın zamana randevu al . ve sağlik ocaginda bütün vitamin testi yaptir sonuçlari bana atabilirsin ve sonuclarla psikatriye gösterebilirsin ve uzun uzun anlatip sana gerekli olan antideprasani verir kendini iyi hissedersin (1 hafta içindeki cözüm)

uzun zamanli cözüm:
doğal olarak metidasyon yap + 1 kız arkadaşin olsun , spor hobi müzikle uraş şehir dışına git kamp yap. bilgisyar başinda fazla oturma düzenli uyu , sigara şeker alkolu bırak ve en önemlisi masturbasyon yapma sürekli yapiyorsan bundanda olabilir..

senin dediklerin bendede var gerçi türkiyede çoğu gençte var parasizlik gelecek kaygisi işsizlik ailevi durumlar vitaminsizlik sağliksiz beslenme yalnizlik vsvs.
2 yıldır bana diyo b12 b12 en iyisi AMCCCCIIIIIIIIKKKKKKKKKK kardeşim çeebokk:

Siyanür- Kilosu 1.000 Tl Arası
Fare Zehiri- 50 Tl Gibi Bir Fİyat
Meyve Bıçağı Cool Olmaz O Yüzden Bıçak Minimum- 20 Tl 50 TL
Silah- M4 2-3 Bin Pompalı 500 E BUlunur Yıl 2018
Sağlam İp -10-20 Tl
Birdaha Düşün Reis Dolar Pahalandı Yahu :D
Taşak Bi Tarafa Duygusala GEçmeyeceğim Sözlerim Şu
İntihar Ette Diğer DÜnyada Götü Yanar İnsanın CAyır CAyır:D

Sağlam İp -10-20 Tl
Sus.

Abim param kalmadı cebimdeki parayı sana göstermiştim grupta olan o yoksa biliyorsun. çee
abi yalnız attığın fotoğraf buydu çee

Bi93Ed.jpg

@FaTTeR major depresyon: teshisi görülüyor sende
1. günlük rutin faaliyetlere karşı aşırı ilgisizlik
2. üzgünlük ve keyifsizlik
3. ciddi derecede yavaşlama veya heyecanlanma
4. kendini değersiz hissetme ve kendini suçlama
5. uyuyamama veya aşırı uyuma
6. aşırı kilo kaybı ya da alımı
7. yoğum unutkanlık
8. intihar girişimi

hizli cözüm :ilk önce merak ettigim b12 ve d vitamini seviyen düşükse insanlarda depresyon orani görülebiliyor. yarin git sağlik ocagina kan ver . ve şimdiden mhrsden psikatriden en yakın zamana randevu al . ve sağlik ocaginda bütün vitamin testi yaptir sonuçlari bana atabilirsin ve sonuclarla psikatriye gösterebilirsin ve uzun uzun anlatip sana gerekli olan antideprasani verir kendini iyi hissedersin (1 hafta içindeki cözüm)

uzun zamanli cözüm:

B12 ve D vitamini eksik olduğunu düşünmüyorum daha bu yaz ameliyat olduğumda anestezici kan değerlerimde herhangi bir olası duruma rastlamadı.
Sigara, alkol içmedim bile.
Masturbasyonu nofabe başladığımdan 2 yıldır yapmıyorum şuana kadar biraz daha enerjik olmam dışında bir fayda göremedim.
Biraz dediğin gibi parasızlık ve gelecek kaygısı var bu doğrudur. Gittiğim lise güzel bir anadolu lisesi derslerde de bir eksiğim olmamasına rağmen üniversiteye karşı bir kaygım var. Para zaten bırak aileyi sülalede yok.

B12 ve D vitamini eksik olduğunu düşünmüyorum daha bu yaz ameliyat olduğumda anestezici kan değerlerimde herhangi bir olası duruma rastlamadı.
Sigara, alkol içmedim bile.
Masturbasyonu nofabe başladığımdan 2 yıldır yapmıyorum şuana kadar biraz daha enerjik olmam dışında bir fayda göremedim.
Biraz dediğin gibi parasızlık ve gelecek kaygısı var bu doğrudur. Gittiğim lise güzel bir anadolu lisesi derslerde de bir eksiğim olmamasına rağmen üniversiteye karşı bir kaygım var. Para zaten bırak aileyi sülalede yok.
Bro senin bizden mutlu olman lazım amk

Sağlam İp -10-20 Tl
Şöyle acısız, zahmetsiz kolay bir şey yok mu ? İnternette çokça uyku hapını içmek acısız şekilde öldürür yazıyorlar ama bilemiyorum. Bu dünyaya gelişim sıkıntılı bari diğer dünyaya geçişim sıkıntılı olmasın.

@FaTTeR major depresyon: teshisi görülüyor sende
1. günlük rutin faaliyetlere karşı aşırı ilgisizlik
2. üzgünlük ve keyifsizlik
3. ciddi derecede yavaşlama veya heyecanlanma
4. kendini değersiz hissetme ve kendini suçlama
5. uyuyamama veya aşırı uyuma
6. aşırı kilo kaybı ya da alımı
7. yoğum unutkanlık
8. intihar girişimi
2-4-8 bunlar var diğerleri yok. Gözü açık birisiyim ama içimde oluşan bu duyguya karşı kendimi uyur vaziyette korumaya çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,214Konular
3,281,389Mesajlar
318,763Kullanıcılar
brnylmzSon Üye
Üst Alt