Site hackleme vs. [yardım]

Bu alanda profesyonel olmuş bilmiş ve icraata geçirmiş kişiler tavsiyelerde bulunabilirmi ne olursa

kardeşim prof değilim ama olmam için programlama dili bilmem gerek forum eski konularından itibaren gez hep yeni taktikler hep yeni yöntemler ara bazıları seni lamer olarak göre bilir ama sen kafaya takma
aklında şu bulunsun %100 güvenlik yoktur
Not:Brute kullanma

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
kardeşim prof değilim ama olmam için programlama dili bilmem gerek forum eski konularından itibaren gez hep yeni taktikler hep yeni yöntemler ara bazıları seni lamer olarak göre bilir ama sen kafaya takma
aklında şu bulunsun %100 güvenlik yoktur
Not:Brute kullanma
Brute kullanma dedin iyi hoş da diğer türlü shell upload edecek site bulmakta zorlanıom ya :D bunun çaresi yok mu

brute mrute s.et , web hack öğreneceksen git php öğren adam gibi açıkların mantığı zaten zamanla kafana yerleşecek. hek dediğin yazılımı yapan kişinin yaptığı hatalardan faydalanmaktır zaten.

Pekala o zaman şu konuyu sana hedef site hakkında referans göstereyim;

Eğer illa hedef değil ama brute ghz gibi programlar kullanmadan birşeyler yapayım diyorsan benim şuan güncel olarak kullandığım burp suiteyi iyi öğrenmen gerekiyor birde piyasada deface exploitleri mevcut onlara bakabilirsin.
ekürüm hızlı zamanların @Isko~

ilk önce derin bi nefes al. kullandığın laptop veya masaüstünün masasını temizle ferahla bismillah çekerek google'a gir.
exploit nedir? sql injection nedir? sosyal mühendislik nedir? bypass nedir? shell nedir ? siteye shell nasıl sokulur?

*söylediklerimi google ile search edip öğren ilk olarak, daha sonra altta vericeğim site ile hükmedeceğin sitelerin güncel açıklarını sana sunuyor bununla kölelerini bul ve hükmet!

https://www.exploit-db.com

yarabbi şükür deyip buradan güncel açıkları takip et ve yerleştir.
senin ilgilenmen gereken bölüm:
Web Application Exploits

ama siktir et bunlarla kafanı yorma git mobil yazılım öğren geleceğin mesleği o.

Son düzenleme:
ilk önce derin bi nefes al. kullandığın laptop veya masaüstünün masasını temizle ferahla bismillah çekerek google'a gir.
exploit nedir? sql injection nedir? sosyal mühendislik nedir? bypass nedir? shell nedir ? siteye shell nasıl sokulur?

*söylediklerimi google ile search edip öğren ilk olarak, daha sonra altta vericeğim site ile hükmedeceğin sitelerin güncel açıklarını sana sunuyor bununla kölelerini bul ve hükmet!

yarabbi şükür deyip buradan güncel açıkları takip et ve yerleştir.
senin ilgilenmen gereken bölüm:

ama siktir et bunlarla kafanı yorma git mobil yazılım öğren geleceğin mesleği o.
ben diyom 1 yildir forumdakilere java ogrenin java ogrenin diye kaale almiyolar ki aq. ihya olmaz bunlar

Egitim seti indir arada udemy hesaplari paylasiliyo forumda egitim setinden asla site çökertme gibi konulara bakma babagidim diyen egitim seti yazanlarda ddos egitimi eklemis setlere direkt manuel sql ögren php

Harbi ya Hack mek hepsinin amq sizde bırakın bu işleri programlama dilleri öğrenicem ben py, c++, c, php vs vs.. :Darada grafik tasarım, web sitesi yapıp satarım reklam doldururum vds hemçkleyüp ddos atarım...

Ağ yapısı analizi ne nedir tcp olsun udp olsun ne işe yarar bunlar hangi portlarda hangi servisler çalışır. Sunucu bazlı güvenlik açıklarını bu şekilde kavrayabilirsin diğer bir husus python veya java öğrenebilirsen (java tavsiyemdir) senin için daha iyi olacaktır bu söylediklerim socket modülleri ile halledebilirsin. Ha yok ben script açıkları üzerinden gitmek istiyorum diyorsan php mantığını öğrensen zaten gerisi gelecek sql açıkları vs çeşitli bypass metodları olsun birçok şey var. Şuanlık windows üzerinden biraz haşır neşir ol pc iyi değilse parrot os u kur kurcala boz kafana göre takıl çeşitli videolar bak türkçe biraz nah bulursun o yüzden ufaktan ingilizce şart neyse aklıma geldikçe yazarım ben bu arada forumda işini bilenlere yazarsan sana elbet yol gösterirler ama icraati değil bak yol gerisi sende kal sağlıcakla

133,229Konular
3,281,443Mesajlar
318,771Kullanıcılar
TanerT78Son Üye
Üst Alt