Bu alanda profesyonel olmuş bilmiş ve icraata geçirmiş kişiler tavsiyelerde bulunabilirmi ne olursa
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bu alanda profesyonel olmuş bilmiş ve icraata geçirmiş kişiler tavsiyelerde bulunabilirmi ne olursa

Brute kullanma dedin iyi hoş da diğer türlü shell upload edecek site bulmakta zorlanıom yakardeşim prof değilim ama olmam için programlama dili bilmem gerek forum eski konularından itibaren gez hep yeni taktikler hep yeni yöntemler ara bazıları seni lamer olarak göre bilir ama sen kafaya takma
aklında şu bulunsun %100 güvenlik yoktur
Not:Brute kullanma
ekürüm hızlı zamanların @Isko~Pekala o zaman şu konuyu sana hedef site hakkında referans göstereyim;
Eğer illa hedef değil ama brute ghz gibi programlar kullanmadan birşeyler yapayım diyorsan benim şuan güncel olarak kullandığım burp suiteyi iyi öğrenmen gerekiyor birde piyasada deface exploitleri mevcut onlara bakabilirsin.
ben diyom 1 yildir forumdakilere java ogrenin java ogrenin diye kaale almiyolar ki aq. ihya olmaz bunlarilk önce derin bi nefes al. kullandığın laptop veya masaüstünün masasını temizle ferahla bismillah çekerek google'a gir.
exploit nedir? sql injection nedir? sosyal mühendislik nedir? bypass nedir? shell nedir ? siteye shell nasıl sokulur?
*söylediklerimi google ile search edip öğren ilk olarak, daha sonra altta vericeğim site ile hükmedeceğin sitelerin güncel açıklarını sana sunuyor bununla kölelerini bul ve hükmet!
yarabbi şükür deyip buradan güncel açıkları takip et ve yerleştir.
senin ilgilenmen gereken bölüm:
ama siktir et bunlarla kafanı yorma git mobil yazılım öğren geleceğin mesleği o.
pencapça mı bu dil 3 kere okudum yazdığını hala anlamadımEgitim seti indir arada udemy hesaplari paylasiliyo forumda egitim setinden asla site çökertme gibi konulara bakma babagidim diyen egitim seti yazanlarda ddos egitimi eklemis setlere direkt manuel sql ögren php
SeNi 1 DaHa uYaRMaM !¡uDeMy MeTiK HekiR DerSLerİ aL HekiR oL mQ
ya bırak kardeşim napacan web keki başka alanlara yönel. B4 reisin dediği gibi PHPgibi dilleri öğren ilerde yolunuda açar

SeNi 1 DaHa uYaRMaM !¡![]()
![]()
![]()

bura musluman mahallesi kardes , kim kimi tehdit ediyorSeNi 1 DaHa uYaRMaM !¡![]()
![]()
![]()
çakmak gazı çekip çekip girmeyin şu siteye amkHarbi ya Hack mek hepsinin amq sizde bırakın bu işleri programlama dilleri öğrenicem ben py, c++, c, php vs vs..arada grafik tasarım, web sitesi yapıp satarım reklam doldururum vds hemçkleyüp ddos atarım...
ben diyom 1 yildir forumdakilere java ogrenin java ogrenin diye kaale almiyolar ki aq. ihya olmaz bunlar
ddos için hammer.py öneririm![]()
Ddos u hafife alma zamanında füze düşürürlerdi ddoslaDdos ne lan lamer herif. Beceriksiz. Rezil
Ddos u hafife alma zamanında füze düşürürlerdi ddosla
sen ne diyon amkİflahtır o. İhya olsa duramazsın
sen neyin kafası yaşıyon şu torbacının telini ver bende kullanıcamDdos u hafife alma zamanında füze düşürürlerdi ddosla