AGALAR SİVİLCEDEN KURTULAMYIOM BİRDE İZLERİNDEN OLUPDA İLAÇ VEYA DOAĞL BİŞEYLE GEÇİREN VARSA YARDIMCI OLSUN
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
AGALAR SİVİLCEDEN KURTULAMYIOM BİRDE İZLERİNDEN OLUPDA İLAÇ VEYA DOAĞL BİŞEYLE GEÇİREN VARSA YARDIMCI OLSUN
kral sen bunlamı geçirdin
aga fazla yok 3 5 tane var ama kotu duruyor oyuzden gitsin istiyorum başka şeyleri deniyorum bir b*ka yaramıyor bunu dokttoruma solıyım 7 8 aydır tedavıye gıdıyorum degısık degısık ilaç krem yazdı hiç bi etkisi yok üniye geçicem daha sivilce var bıktırıyoBundan 3 - 4 yıl önce öyle bi dönemim olmuştu eğer ciddi mânada çok fazlaysa sivilce problemin ve seni rahatsız ediyorsa. Bu ilaç sorunu kökten çözer ama bu ilaç yanlış hatırlamıyosam kırmızı reçeteyle satılıyor ve doktor onayı gerek bu ilaç herkese verilmez cidden ileri düzeyse sivilce durumun o zmn verilir. Piyasada bulunan sivilice siyah nokta vs. Kozmetik ilaçları bi s*ke derman olmazlar. 2.5 ayda kurtulmuştum lise zmnında bu ilaçla vakit kaybetme doktora git
aga benim yanaklarımda ve anlımda var mayın tarlası gibiyim ne verseler işe yaramadı söylediğin ilaç yarar dimi2 - 3 tane varsa roacuttane yazıcağını sanmıyorum. Ergenlik donemindesin takılma bunlara zmnla geçicek şeyler ünide insanlar yüzundeki sivilcelerle ilgilinmez merak etme
Doktor değilim kesin bir şey söyleyemem.aga benim yanaklarımda ve anlımda var mayın tarlası gibiyim ne verseler işe yaramadı söylediğin ilaç yarar dimi