Sivilcesi Olan Veya Önceden Olup Geçirenler Yardım Edeblrimi :*

AGALAR SİVİLCEDEN KURTULAMYIOM BİRDE İZLERİNDEN OLUPDA İLAÇ VEYA DOAĞL BİŞEYLE GEÇİREN VARSA YARDIMCI OLSUN

Bundan 3 - 4 yıl önce öyle bi dönemim olmuştu eğer ciddi mânada çok fazlaysa sivilce problemin ve seni rahatsız ediyorsa. Bu ilaç sorunu kökten çözer ama bu ilaç yanlış hatırlamıyosam kırmızı reçeteyle satılıyor ve doktor onayı gerek bu ilaç herkese verilmez cidden ileri düzeyse sivilce durumun o zmn verilir. Piyasada bulunan sivilice siyah nokta vs. Kozmetik ilaçları bi s*ke derman olmazlar. 2.5 ayda kurtulmuştum lise zmnında bu ilaçla vakit kaybetme doktora git

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bundan 3 - 4 yıl önce öyle bi dönemim olmuştu eğer ciddi mânada çok fazlaysa sivilce problemin ve seni rahatsız ediyorsa. Bu ilaç sorunu kökten çözer ama bu ilaç yanlış hatırlamıyosam kırmızı reçeteyle satılıyor ve doktor onayı gerek bu ilaç herkese verilmez cidden ileri düzeyse sivilce durumun o zmn verilir. Piyasada bulunan sivilice siyah nokta vs. Kozmetik ilaçları bi s*ke derman olmazlar. 2.5 ayda kurtulmuştum lise zmnında bu ilaçla vakit kaybetme doktora git
aga fazla yok 3 5 tane var ama kotu duruyor oyuzden gitsin istiyorum başka şeyleri deniyorum bir b*ka yaramıyor bunu dokttoruma solıyım 7 8 aydır tedavıye gıdıyorum degısık degısık ilaç krem yazdı hiç bi etkisi yok üniye geçicem daha sivilce var bıktırıyo

2 - 3 tane varsa roacuttane yazıcağını sanmıyorum. Ergenlik donemindesin takılma bunlara zmnla geçicek şeyler ünide insanlar yüzundeki sivilcelerle ilgilinmez merak etme

Ayrıca roacuttane zor bi ilaçtır eğer sınava hazırlanıyosan kesinlikle bu dönemde önermem. Yüzundeki yağlanmanın direkt sebebi karaciğerdir bu ilaçta karaciğerler ilgilidir vücudundaki yağı fazlasıyla alır tedavi boyunca dudakta ve vücutta yüksek kuruluk yapar öyle bi dereceye gelirki artık katlanamazsın ve psikolojik kısmını söylemiyorum. Tavsiyem sinavdan sonra bu tedaviye başlamandır.

Öncelikle ilaç kullanacaksan kan tahlilini yaptır mutlaka ilaçlar özellikle böbrek ve karaciğer üzerinde etkisi çok yüksek. Yaşın büyük ihtimal ufak çok fazla kafana takarsan daha fazla çıkar. Stresten uzak dur. Yediğine içtiğine dikkat et yumurta domates bunlar etkilidr. Doktor tavsiyesi :)

Ben sivilcelerin için değil de sivilcelerin için kullanacağın ilaçların yüzüne vereceği olumsuz etkenlere karşı fucicort kremi önereceğim sana. Fucicort krem ne işe yarar diye soracak olursan da bu krem ciltte oluşan kaşıntı tahriş alerji gibi olumsuzluklara karşı savaşan bir krem . Kullanacağın ilaçların çoğunun içinde kimyasallar olacaktır. Bu krem onlara karşı direnç sağlayabilir.

132,114Konular
3,275,222Mesajlar
316,923Kullanıcılar
kahya51Son Üye
Üst Alt