skycode lamerleri İFŞA !

GENELDE BÖYLE OROSPU ÇOCUKLARINI SİKLEMEYİZ LAKİN GEL GÖR Kİ ORTAMIN HUZURUNU KAÇIRAN BİZLERDEN ÖĞRENDİĞİ 2 3 METHOD İLE İLAH KESİLEN PİÇ KURULARINA SANALDA YER YOK. ESKİLER...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GENELDE BÖYLE OROSPU ÇOCUKLARINI SİKLEMEYİZ LAKİN GEL GÖR Kİ ORTAMIN HUZURUNU KAÇIRAN BİZLERDEN ÖĞRENDİĞİ 2 3 METHOD İLE İLAH KESİLEN PİÇ KURULARINA SANALDA YER YOK.

ESKİLER İYİ TANIR YENİLER ÖRNEK ALIR... UMUTA ÇAKTIĞIMIZ GİBİ SIRA HEPİNİZE GELECEK :=)

TÜRKİYEDE İLLEGALLE UĞRAŞAN HERKES BUNUN TADINA BAKACAK <3​

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ORRROSPU ÇOCUĞU NUMARAM HERKESTE VAR ZATEN İNSTAMDA FOTOĞRAFLARIMI ORADAN GÖREBİLİRSİNİZ ZATEN çee NEYİN KUYRUK ACISI ANLAMADIM GİTTİ çee AYRICA TC VE ADRES YANLIŞ İSTEDİĞİNİZ YERDE RAHATÇA KULLANIN AQ LAMERLERİ çee

@Mectruy alperen50 zamanında senin en yakındaki adamlardan biriydi aranızda mevzu oldumu bilmiyorum ama olmadıysa bu konuya izin vermen garip

Herkese merhamet etmek benim görevimmi ? milletin kavgasına düşmanlığına ben niye müdahale edecekmişim amk, hele arkamdan konuşan insanlara ? Ben şimdiye kadar herkesin ne mal olduğu hakkında konuştummu ? :) sağda solda imtyi ben kurdum spyı ben spy yaptım diyecek kadar kendini kaybetmiş ve prim peşinde olan insanlardan banane amk!

ayrıca adam forumdan ayrılalı 2 yılı geçmiş. zaten forumda hepisini toplasan 3-4 ay takılmış. Görende sanıyorki benim ile birçok hack operasonu yapmış ekürüm, benimle hiç bir ilgisi yok çee benim hack geçmişimde tek bir ekürüm oldu onuda herkes bilir.

@hax0r.tr merak etme seni iyi biliyoruz, herşeye katılırsın sen, elinde tuzlukla koşarsın geçmişten iyi biliriz seni çee şaşırtmıyorsun. Bilmediğin her şeye atlama huyundan vazgeç, birileri madalya takmayacak sana,işin sonunda elinde baltanın sapıyla kalıyorsun, bizden ve karakterimizden memnun değilsen zorla üye yapmıyoruz seni.

ek not: böyle saçma sapan ifşalar ile bir halta yaranamaz kimse (amaç. spyhackerz'e yaranmak ise) düşmanımız bile olmayı hak etmeyen symlinkci bruteci insanlar çee, komik yani tc felan paylaştınız neye yaradı. alakamız bile olmayan insanlar için tartışma yaratılmasın konu kilit.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,336Konular
3,281,806Mesajlar
318,907Kullanıcılar
klody.32Son Üye
Üst Alt