@Mectruy alperen50 zamanında senin en yakındaki adamlardan biriydi aranızda mevzu oldumu bilmiyorum ama olmadıysa bu konuya izin vermen garip
Herkese merhamet etmek benim görevimmi ? milletin kavgasına düşmanlığına ben niye müdahale edecekmişim amk, hele arkamdan konuşan insanlara ? Ben şimdiye kadar herkesin ne mal olduğu hakkında konuştummu ?

sağda solda imtyi ben kurdum spyı ben spy yaptım diyecek kadar kendini kaybetmiş ve
prim peşinde olan insanlardan banane amk!
ayrıca adam forumdan ayrılalı 2 yılı geçmiş. zaten forumda hepisini toplasan 3-4 ay takılmış. Görende sanıyorki benim ile birçok hack operasonu yapmış ekürüm, benimle hiç bir ilgisi yok

benim hack geçmişimde tek bir ekürüm oldu onuda herkes bilir.
@hax0r.tr merak etme seni iyi biliyoruz, herşeye katılırsın sen, elinde tuzlukla koşarsın
geçmişten iyi biliriz seni 
şaşırtmıyorsun. Bilmediğin her şeye atlama huyundan vazgeç, birileri madalya takmayacak sana,işin sonunda elinde baltanın sapıyla kalıyorsun, bizden ve karakterimizden memnun değilsen zorla üye yapmıyoruz seni.
ek not: böyle saçma sapan ifşalar ile bir halta yaranamaz kimse (amaç. spyhackerz'e yaranmak ise) düşmanımız bile olmayı hak etmeyen symlinkci bruteci insanlar
, komik yani tc felan paylaştınız neye yaradı. alakamız bile olmayan insanlar için tartışma yaratılmasın konu kilit.