@Slowycan adlı üyeden şikayetçiyim, ve escrowdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 7004

Dostum bak müşteri para bul bunların biri gider 10u gelir ortada iş verdik hakkıyla yapılmadı dalavere yapıldı,yine yineliyorum ve altını çiziyorum ATTIĞIN VİDEO ASLA BİR KANIT VİDEOSU DEĞİL,PARA UMRUMDA HİÇ DEĞİL ,BEN İADEMİ GEÇERİM YOLUMA DEVAM EDERİM GİDEN PARA BANA DOKUNMAZ,sana en başında da söyledim iyi iş yaparsak ardı arkası gelir diye sen istemedin demekki ok bir şey demem,ama beni salak yerine koyarsan orda duracaksın
Tgden arar mısınız turan Bey ismailakyolx

Natureza

dolandiriciyim
Rating - 100%
İkinizde hatalısınız. Müşteri net kanıt isteyecek, her ihtimale karşı bana birden fazla f5 çek bile diyecek. Slowncan'da daha öncede hesap kapattırmış, müşteriye net kanıtlı video yollmalıydı. Burda kanıt yok ve işini iyi yapmamış gibi gözüküyor. Keşke url gözükseydi.
Konu özeti

Rating - 0%
Merhaba @SkullZ @İbrahim @Al Simmons Tarafsız konuşma yapicam şimdi arkadaşa 2 defa işlem verdirttim sanırım banned sistemi boktan veya cidden kapatmiyor çünkü bana değişik bir link atıyor o sayfa silinmiş gibi birşey yazmıyor kapattığı hesabı 3 dkda açılıyor herhalde ama kapatıyor yani arkadaş tam bilemiyorum çünkü bir müşterime beni mağdur etmişti bu arkadaş hesabı kapattım dedi bir baktım hesap açık yazdım kapattım açtı dedi ulan ben 1 dk içinmi para ödüyorum neyse halledin aranızda @Slowycan 🌙

Rating - 100%
Merhaba @SkullZ @İbrahim @Al Simmons Tarafsız konuşma yapicam şimdi arkadaşa 2 defa işlem verdirttim sanırım banned sistemi boktan veya cidden kapatmiyor çünkü bana değişik bir link atıyor o sayfa silinmiş gibi birşey yazmıyor kapattığı hesabı 3 dkda açılıyor herhalde ama kapatıyor yani arkadaş tam bilemiyorum çünkü bir müşterime beni mağdur etmişti bu arkadaş hesabı kapattım dedi bir baktım hesap açık yazdım kapattım açtı dedi ulan ben 1 dk içinmi para ödüyorum neyse halledin aranızda @Slowycan
valla ben @Slowycan 🌙 ı çok degil ama tanıyorum yani böyle bişey yapacağını hiç sanmıyorum @akyol ve @Terakki nin de dedigi gibi adam önceden çok fazla iş almış ve kapatmış böyle bişey yapacağını hiç sanmıyorum ve bence de paranız olmadığı için böyle bir yalan attınız yine de karar adminlerin ama ben slowyden yanayım

Rating - 0%
valla ben @Slowycan 🌙 ı çok degil ama tanıyorum yani böyle bişey yapacağını hiç sanmıyorum @akyol ve @Terakki nin de dedigi gibi adam önceden çok fazla iş almış ve kapatmış böyle bişey yapacağını hiç sanmıyorum ve bence de paranız olmadığı için böyle bir yalan attınız yine de karar adminlerin ama ben slowyden yanayım
Kardeşim ben kapatamiyor mu dedim kapattı ama adamlar 1 dk içinde açtı hesabı yani

Rating - 0%
O değilde çok merak ediyorum neden url nin bile gözükmedigi bi video yerine kapatır kapatmaz miror kaydi almadın ?

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
O değilde çok merak ediyorum neden url nin bile gözükmedigi bi video yerine kapatır kapatmaz miror kaydi almadın ?
Aynen kanka mirror alsaydım hatta noter huzurunda onaylatmam gerekirdi haklısınız hocam gerçekten nvmxcöçbvnvmcöbvcnmöbcçv
Teşekkürler hocam

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
video çekmekten daha kolay 🤷 Neyse konusmandan belli ne bok oldugun karar yönetimin
Mirror al deseydi alırdım. O anda nasıl aklıma gelir mirror almak?
Noter aklıma gelmedi noterde imza atmalıydı aslında kaşe mühür basmalıydı noter. Oda yetersiz hadda guinness huzurunda 6 kişilik onay ekibi gelip onay vermeliydi nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum...

Rating - 100%
Hepiniz tarafli bakiyorsunuz konuya aptal aptal konuşan sizlersiniz.
yaw aptalmısın bana mı öyle geliyor sana diyorum ki öğeyi denetle ile olacak iş değil bu canlı f5 atıyor önünde 2 sayfadan da ama url kısmını göstermemesi tamam şüpheli ama ben beklemem böyle bişey slowyden

Abdou

witches don't cry
Rating - 0%
Bu adam burda bir çok kişiyle ticaret/iş yapıyor 100-200 lira için kimse itibarını zedelemez hele ki @Slowycan 🌙 gibi biri, kendisini bi seneye yakındır tanıyorum dostumdur. Her işini müşterisini bana anlatır daha böyle bi olayla hiç karşılaştığını görmedim ki bir çok kişi gelip referans bıraktı buraya. Mesajlara geç bakıp suçlayamazsın adamı. co-admin gelip olayı açıkladı hala neyi uzatıyon

Rating - 100%
Bu adam burda bir çok kişiyle ticaret/iş yapıyor 100-200 lira için kimse itibarını zedelemez hele ki @Slowycan 🌙 gibi biri, kendisini bi seneye yakındır tanıyorum dostumdur. Her işini müşterisini bana anlatır daha böyle bi olayla hiç karşılaştığını görmedim ki bir çok kişi gelip referans bıraktı buraya. Mesajlara geç bakıp suçlayamazsın adamı. co-admin gelip olayı açıkladı hala neyi uzatıyon
aynen öyle

Rating - 0%
Mirror al deseydi alırdım. O anda nasıl aklıma gelir mirror almak?
Noter aklıma gelmedi noterde imza atmalıydı aslında kaşe mühür basmalıydı noter. Oda yetersiz hadda guinness huzurunda 6 kişilik onay ekibi gelip onay vermeliydi nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum...
Peki tamam miror almak aklina gelmedi url yi bilerek gostermemen neden ? Hani insanin eli kayar birşey olur oda yok sanki url kisminin gozukmemesi için ek bi çaba var gibi

Rating - 0%
@turanvevo kankam adminleri etiketle bekle bu andavallarin hicbiri tarafsiz bakamiycak belli

Rating - 0%
merak ediyorum acaba burda benim müşterilerm olsaydı ve herkes gelip taraflıca ben ondan böyle birşey beklemem dostumdur kardeşimdir ticaretimiz oldu vs vs yazılsaydı ne olacaktı acaba :D dostununuzun veya yakın arkadaşınızın olması onun hata yapmayacağı anlamına gelmiyor ne dostluklar gördük sonradan birbirlerine kuyu kazan evlerine ateşler saldıran 😃neyse konuyu yönetime bırakıyorum artık onlar karar verecektir

S

Silinen üye 7004

@turanvevo Beye durumu yeterince açık bir şekilde izah ettim ve açıkladım kendiside diyorki son söz yonetimindir. Lütfen daha fazla boş yorum yaparak doldurmadan yönetim kararını bekleyin. Esenlikler dilerim. İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,580Konular
3,269,314Mesajlar
315,454Kullanıcılar
Üst Alt