Sms Gönderebileceğim Site Arıyorum Yardım

Merhaba SPY Ailesi, Kendi SMS lerimi gönderebileceğim bir sistem arıyorum program olur web üzerinden olur KENDİ BAŞLIĞIMI oluşturup nasıl gönderim yapabilirim ? Böyle bir site...

Merhaba SPY Ailesi,

Kendi SMS lerimi gönderebileceğim bir sistem arıyorum program olur web üzerinden olur KENDİ BAŞLIĞIMI oluşturup nasıl gönderim yapabilirim ? Böyle bir site veya program mevcutmu ? SMS bomber vs gibi aktiviteler için kullanmayacağım TANITIM amaçlı kullanacağım o yardımcı olursanız çok sevinirim,

Teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Eğer ki ücretli olsun diyorsan ( ücretli fakat çok kaliteli bir servis. ) NETGSM öneririm kendim iş yerim için kullanıyorum çok memnunum 1 kere olsun sıkıntıya girmedim. Ücretsiz olarak diyorsan fazla bir bilgim yok en iyisi ücretini verip bakiyeni alarak kullanmak.

Ayrıca c# ve api konfigürasyonlarını yapabiliyorsanız netgsmin api seçeneğide var api ile kendi idnizi kullanarak birisine program üzerinden mesaj attırabiliyorsunuz.

Termux kullanmayı bilmiyorum eğer daha iyi olucaksa kullabilirim en azından bir kaç birşey öğrenene kadar...

O zaman önce ilk olarak NETGSM e kayıt olup inceleyim sırası ile birşey takılıcak olursam yardım istiyebilirim..

Desteklerinizi bekliyorum ücretsiz olarak nasıl yapabilirim YURT DIŞI da olur sistem hiç farketmez....

131,774Konular
3,271,231Mesajlar
316,151Kullanıcılar
ZodiacXSon Üye
Üst Alt