Spyhackerz hangi renkte tema kullanmalı?

Şuanki temada bin türlü hata var tahminmizce ilerde site geliştiricisi mectruy tarafından tema değişikliğine gidilecektir. Sizce spyhackerz tema rengi ne olmalı?

Yeni tema ne renkte olmalı?

• Siyah

Oy: 37 62.7%
  • Beyaz

Oy: 7 11.9%
  • Gri(şuanki)

Oy: 4 6.8%
  • Kapalı mavi

Oy: 11 18.6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Şuanki temada bin türlü hata var tahminmizce ilerde site geliştiricisi mectruy tarafından tema değişikliğine gidilecektir. Sizce spyhackerz tema rengi ne olmalı?
Dostum mobilden giriyorum chat kisminda messages box cikmiyo, sol ust kosedeki 3 cizgi calismiyo genel olarak, yeni gonderiler kismi bazen calisiyo bazen calismiyo gibi problemler var.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Pü bdhdjsjdjd nazar degdirdik yine gitti butonlar basmiyo messages box kayboldu yine orda

konuya bakmıyorum, temayla ilgili gördüm yazayım dedim. allahınızı peygamberinizi seviyorsanız klasik xenforo veya şu kırmızı tema kullanıcıların seçimine ait açık olarak ayarlansın. bu tema bende kastırıyor. xenforonun kurulduğu zamanki tema ve şu kırmızı tema kastırmıyor.

siyah tema cok klasiğe kaçıyor artık genellikle illegal hacking platformlarda görülen sık tema spyhackerz daha özgün ve modern tema kullanabilir ve tema seçimi kullanıcılara açık olursa dahada güzel olur yani demek istediğim ne webmaster ne hacking ne eğlence form teması gibi ortaya karışık daha özgün daha modern ..

Chatbox ve onaylı ilanlardaki önerimide @Mectruy e söyledim chatboxda yapılacak çok yenilik değişiklik eklenmesi gereken bir sürü kod var onaylı ilanlar ve sağ alt tarafada özellikle onaylı ilanlar kısmına kaydırmalı sidebar sistemi getirilse süper olur aynı şekil ana sayfada chatboxun hafif üst kısmındaki orta hizaya kaydırmalı duyurularla ilgili bir kaç yazı vs. eklenebilmeli...

ve sitenin konular kısmı yazı fontu ayarlanmalı ve konu daki konu acan konu sahibi tarzı tag + konuya yorum yapanların yaptıgı yorumun profil footgrafı ve alttaki bilgiler daha güzel güncellenebilir ve son olarak sitenin en alt kısmına daha güzel içerikler eklenebilir ki forumda daha cok akıcı baska zaman harcanılacak ve gezinilecek şeyler olmalı ve kategoriler kısmı eklenmeli güzel bir şekilde güncellenmeli bi aralar hack tools vardı daha güzeli gelicek denildi ama maalesef ortada yine bir şey yok bunlar zamanla olunacak şeyler tabi ve bütçe isteyen işler ama @Mectruy 'e güvenimiz sonsuz imt ye nasıl sağlam yaptıysa burayıda bi güzel bi o halleder diye düşünüyorum iyi forumlar :)

132,829Konular
3,283,544Mesajlar
318,057Kullanıcılar
PulleineSon Üye
Üst Alt