-
Turan
Rehber Kuran, Hedef Turan
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
SPYLogo V2
Teşekkür ederim abi, güzel durmayan birşey varmı, geri bildirim ile daha iyisini yapmaya çalışıyorum daEline sağlık
Gelişim derken ikinci kez logo yaptım abi, yani çok acemiyim hala. Kendi forumumun her tarafını sırtlanmam gerek diye öğrenmem gerek mecburenÇevresindeki yazıyı daha okunaklı hale getirip, arkaplanı daha mat bir görüntü yaparsan daha güzel bir görsel çıkacağına eminim.. Hepimizin en sevdiği ejder ikonunu kullanmışsın, o genel bi artı eline sağlık, devam edersen geliştirebilirsin kendini
Abi kendi forumumda da gerekiyor diye mecbur öğreniyorum. Yaparken farkettim spyda böyle logolar yoktu. Bende kaç zamandır böyle birşey yapmak istiyordum, kısmet bugüneymişsonunda adam gibi biri çıktı aferim koçum aynen böyle devam et yeni yeni logolar tasarla bunlar işimize yarayacak
Abim yetkiye zamanım yok ki o kadar iş+ kişisel hacking eğitimi de var günüm çok dolu. Kendimi geliştireyim diye iyi oluyor yani sadece bi hediye gibi düşünebilirsin abi@Mectruy cem bu elemana sahip çık yetkilendir grafik konusunda eksik var adam uğraşmış güzel işler yapar bu arkadaş
sen logo vs yap eğitim konusunda sana en kral bilgileri sunarım yardım ederim sen sadece logo tasarla gerisi kolayAbim yetkiye zamanım yok ki o kadar iş+ kişisel hacking eğitimi de var günüm çok dolu. Kendimi geliştireyim diye iyi oluyor yani sadece bi hediye gibi düşünebilirsin abi![]()
bu arada dragon iconu titizlikle seçtim çünkü her logoda vardı, o olmazsa olmazdıÇevresindeki yazıyı daha okunaklı hale getirip, arkaplanı daha mat bir görüntü yaparsan daha güzel bir görsel çıkacağına eminim.. Hepimizin en sevdiği ejder ikonunu kullanmışsın, o genel bi artı eline sağlık, devam edersen geliştirebilirsin kendini
Olur abi rütbeler konusuna daha girmedim benim için zor geliyorlarsen logo vs yap eğitim konusunda sana en kral bilgileri sunarım yardım ederim sen sadece logo tasarla gerisi kolay
wgt nedir abi? yaparım da biraz bilgiye ihtiyacım var neyi yapmalıyım, açık söyler misin abi, terimlerin çoğunu bilmiyorum grafik içindeyazıları küçült çok fazla abartıya kaçma güzel olacağına eminim ve tek logoylada kısıtlama kendini wgt tanıtım gorselleride yapabilirsin geniç çaplı
dragon çok kullanılıyor her alanda onlardan var spyda, o yüzden ejderha daha iyi olur benceiconlarda logolarda ejder kullanılma sebebi şu şekilde oluştu linux back track zamanlarından alışkanlık ilk tg yaptı sonra herkes aldı bu simgeyi spy ın normalde kendi simgesi ajan her ikisinide kullanabilirsin
yazınca golf şeyleri çıkıyordu da o yüzden dedim abigrafik wgt yaz google amcaya görselleri görürsün örnek al
yanına php sql de eklersem tam olur abi hem yazılım hem tasarımgrafik wgt yaz google amcaya görselleri görürsün örnek al