SPYHACKERZ LOGO ÇALIŞMASI V2

SPYLogo V2

Çevresindeki yazıyı daha okunaklı hale getirip, arkaplanı daha mat bir görüntü yaparsan daha güzel bir görsel çıkacağına eminim.. Hepimizin en sevdiği ejder ikonunu kullanmışsın, o genel bi artı eline sağlık, devam edersen geliştirebilirsin kendini

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Çevresindeki yazıyı daha okunaklı hale getirip, arkaplanı daha mat bir görüntü yaparsan daha güzel bir görsel çıkacağına eminim.. Hepimizin en sevdiği ejder ikonunu kullanmışsın, o genel bi artı eline sağlık, devam edersen geliştirebilirsin kendini
Gelişim derken ikinci kez logo yaptım abi, yani çok acemiyim hala. Kendi forumumun her tarafını sırtlanmam gerek diye öğrenmem gerek mecburen :)

Geri bildirim için de teşekkür ederim abi, her geliştirince yeni konu açıp ekleyeceğim :)

Abim yetkiye zamanım yok ki o kadar iş+ kişisel hacking eğitimi de var günüm çok dolu. Kendimi geliştireyim diye iyi oluyor yani sadece bi hediye gibi düşünebilirsin abi :)
sen logo vs yap eğitim konusunda sana en kral bilgileri sunarım yardım ederim sen sadece logo tasarla gerisi kolay

bu arada dragon iconu titizlikle seçtim çünkü her logoda vardı, o olmazsa olmazdı :)

sen logo vs yap eğitim konusunda sana en kral bilgileri sunarım yardım ederim sen sadece logo tasarla gerisi kolay
Olur abi rütbeler konusuna daha girmedim benim için zor geliyorlar :)
Ancak logo kolay, aslında Adobe-nin eğitimine gerek yok 1 saat kurcalaya kurcalaya yapmaya çalışınca oluyor aslında abi:)

İmzamdaki logoya da gözatabilirsin abi

yazıları küçült çok fazla abartıya kaçma güzel olacağına eminim ve tek logoylada kısıtlama kendini wgt tanıtım gorselleride yapabilirsin geniç çaplı

yazıları küçült çok fazla abartıya kaçma güzel olacağına eminim ve tek logoylada kısıtlama kendini wgt tanıtım gorselleride yapabilirsin geniç çaplı
wgt nedir abi? yaparım da biraz bilgiye ihtiyacım var neyi yapmalıyım, açık söyler misin abi, terimlerin çoğunu bilmiyorum grafik içinde

iconlarda logolarda ejder kullanılma sebebi şu şekilde oluştu linux back track zamanlarından alışkanlık ilk tg yaptı sonra herkes aldı bu simgeyi spy ın normalde kendi simgesi ajan her ikisinide kullanabilirsin

iconlarda logolarda ejder kullanılma sebebi şu şekilde oluştu linux back track zamanlarından alışkanlık ilk tg yaptı sonra herkes aldı bu simgeyi spy ın normalde kendi simgesi ajan her ikisinide kullanabilirsin
dragon çok kullanılıyor her alanda onlardan var spyda, o yüzden ejderha daha iyi olur bence

133,410Konular
3,282,033Mesajlar
318,998Kullanıcılar
RuxellSon Üye
Üst Alt