SPYHACKERZ LOGO ÇALIŞMASI V2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çevresindeki yazıyı daha okunaklı hale getirip, arkaplanı daha mat bir görüntü yaparsan daha güzel bir görsel çıkacağına eminim.. Hepimizin en sevdiği ejder ikonunu kullanmışsın, o genel bi artı eline sağlık, devam edersen geliştirebilirsin kendini

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

• Turan Turan Rehber Kuran, Hedef Turan
Çevresindeki yazıyı daha okunaklı hale getirip, arkaplanı daha mat bir görüntü yaparsan daha güzel bir görsel çıkacağına eminim.. Hepimizin en sevdiği ejder ikonunu kullanmışsın, o genel bi artı eline sağlık, devam edersen geliştirebilirsin kendini
Gelişim derken ikinci kez logo yaptım abi, yani çok acemiyim hala. Kendi forumumun her tarafını sırtlanmam gerek diye öğrenmem gerek mecburen :)

Geri bildirim için de teşekkür ederim abi, her geliştirince yeni konu açıp ekleyeceğim :)

bu arada dragon iconu titizlikle seçtim çünkü her logoda vardı, o olmazsa olmazdı :)

sen logo vs yap eğitim konusunda sana en kral bilgileri sunarım yardım ederim sen sadece logo tasarla gerisi kolay
Olur abi rütbeler konusuna daha girmedim benim için zor geliyorlar :)
Ancak logo kolay, aslında Adobe-nin eğitimine gerek yok 1 saat kurcalaya kurcalaya yapmaya çalışınca oluyor aslında abi:)

İmzamdaki logoya da gözatabilirsin abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,704Konular
3,289,457Mesajlar
324,437Kullanıcılar
sedanflixSon Üye
Üst Alt