şu siteyi ele geçirme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

AsosyalHatun

Allah aşkına birkere cevap yazın yeterli hazır cevaba konmak isteyenler banlanmalı uzattıkça uzatıyo arkadaşlar orada çözümlerini yazmışlar gerisinide araştır herşeyi devletten bekleme

A

AsosyalHatun

@NinjaCR3 bu forumda açtığın konulara baktım maşaAllah hack forumları ve/veya platformlarında üyeliğin ve aktifliğin var aynı konularıda oralarda açmışsın dikkatimi çektide amaç kendi adını duyurmaksa ortalık malı olmuşsun derler haberin olsun programlamana çok güveniyorsan demişsin yaptığın her programın kaynağı githubta mevcut kimse kusura bakmasın kimsede benim ağzımı açtırmasın :)

Rating - 0%
@NinjaCR3 bu forumda açtığın konulara baktım maşaAllah hack forumları ve/veya platformlarında üyeliğin ve aktifliğin var aynı konularıda oralarda açmışsın dikkatimi çektide amaç kendi adını duyurmaksa ortalık malı olmuşsun derler haberin olsun programlamana çok güveniyorsan demişsin yaptığın her programın kaynağı githubta mevcut kimse kusura bakmasın kimsede benim ağzımı açtırmasın :)
+1 Gardaşım ağzına sağlık.
Edit : la en son sen norslar adına basıyordun bi başka bir tim adına basıyordun napıyorsun aq heryerden admin mi olmaya çalışıyorsun ninjacr

A

AsosyalHatun

Ben çözemedim onu daha her forum yahu 1 değil 2 değil 3 değil her forumda görüyorum ben bunu arada bi bakıyorum öyle üyesiz iken her forumda var p4rsta falan hepsinde var, herkesin yanında olmak isteyen insan fırıldak insandır o insanlardan uzak durmak gerekir demiş atalarımız nedemiş şair aşık veysel, panpiripirikom :D

D

deleted

+1 Gardaşım ağzına sağlık.
Edit : la en son sen norslar adına basıyordun bi başka bir tim adına basıyordun napıyorsun aq heryerden admin mi olmaya çalışıyorsun ninjacr

Lan ben ne zaman burda ve ya diğer bi forumda admin olayım diye birine yalvardım ha? Çevremde olan adamlar arkadaşlarım sanalda ve forumları var ben de arada girerek destek oluyorum bazıları gibi sağa sola laf atmıyorum. Amacım destek olmak, yardım etmek. Sen napıyorsun? Ona buna laf at. Daha dün benden yardım istiyordun ne çabuk unuttun. Benim kimseyle bir derdim yok, kimsenin de benle olmasın!..

A

AsosyalHatun

Merak ettimde olursa nolurki? :D güldürdün senin o üye olduğun forumlar admin ol forumumda diye yalvarıyorlar bana neyin peşindesin açık açık söyle niye her forumdasın

D

deleted

Ben çözemedim onu daha her forum yahu 1 değil 2 değil 3 değil her forumda görüyorum ben bunu arada bi bakıyorum öyle üyesiz iken her forumda var p4rsta falan hepsinde var, herkesin yanında olmak isteyen insan fırıldak insandır o insanlardan uzak durmak gerekir demiş atalarımız nedemiş şair aşık veysel, panpiripirikom :D

Beni tanıyor musun sen, fırıldak birimiyim değilmiyim? Asıl senin gibilerinden uzak durmak gerekir terrorist crew grubu kurmuş s.ktir git o zaman terroristliği çok seviyorsan.

A

AsosyalHatun

terrorist demek sanal terrorist anlamına geliyor ve yıllara dayanan bir tim o birşey bilmeden konuşuyorsun küfüre niye başvurdun aciz insanlar küfür eder kuduuuuur çıldır lamer köpek yalaka sneaky:sneaky:

D

deleted

terrorist demek sanal terrorist anlamına geliyor ve yıllara dayanan bir tim o birşey bilmeden konuşuyorsun küfüre niye başvurdun aciz insanlar küfür eder kuduuuuur çıldır lamer köpek yalaka sneaky:sneaky:

terörist sözü gururla geçen her cümleyi, grubu s▪kerim. Benim için farketmez sanal mı real mı

A

AsosyalHatun

Farkettinmi? seni bu spydan kimse istemiyor halen daha niye duruyorsunki şahsen ben istenmediğim yerde bırak 1 dakikayı 1 saniye durmam ama sen halen daha beni siz kovamazsınız diyorsun, kovmuyorlar zaten seni istemiyorlar'ki kovulmadan sen bırak git bence pek uzun sürmez buradan kovulursun yoksa :)

D

deleted

Farkettinmi? seni bu spydan kimse istemiyor halen daha niye duruyorsunki şahsen ben istenmediğim yerde bırak 1 dakikayı 1 saniye durmam ama sen halen daha beni siz kovamazsınız diyorsun, kovmuyorlar zaten seni istemiyorlar'ki kovulmadan sen bırak git bence pek uzun sürmez buradan kovulursun yoksa :)

Sen beni banlayın diyen değilmiydin şimdi tükürdüğünü yalayarak döndün istemeğen istemesin beni s'k'mde değil ben onları dünden istemiyorum. Ben ne zaman beni kovamazsınız dedim sen g•tünden mi anlıyorsun her şeyi ? Bana saygısı olana ben 10 kat saygı gösteririm aksini yapanı da 10 kat mına koyarım

A

AsosyalHatun

İlla ağzımı bozdurtacaksınız yahu illaaahaa https://i.hizliresim.com/lbRA4g.png göte kapak?? ben tükürdüğümü yalamadımki kimsede beni burda şunu banlayın biz bunu istemiyoruz demedi ben sıkıldım biraz üyeliğimin durdurulmasını istedim sonra cem geri takıl dedi bende geldim yani senin gibi orayı burayı yalamıyorum yalakaasın işte kabullen bu sanalın bu bilişim sektörünün yalakası sensinn uzatma kısa kessss nekadar uzatırsan okadar düşürürüm seni bilgin olsun :D:D

D

deleted

Lan orospu sonuçta döndün kim seni davet etti geri dön dedi farketmez sonuç şu ki döndün. Siktir git çok yüksek konuşma sikerler anladın mı Fenerovenin sikip attığı gibi incir ağacı diktiği gibi. Akıllı ol elini götüne sokarlz

D

deleted

Evet arkadaşlar @NinjaCR3 arkadaşımız lamerliğini kanıtladı :D asjdjadj yıkılllldııım resimdeki " senin gibi ezik birisi root olmaktan başka bişey bilmez " yazısına dikkat edelim sjkdsjkdkkk gerizekalı çocuk web defacerlarının en çok zorlandığı bölüm root olmaktır zaten sen root olana ezik diyorsan sen birşey bilmiyorsun dahada konuşulcak birşeyim yok lamerliğini kanıtladın :)

Githubdan exploit çek derle sonra root ol çok mu zor ? Sıkıyosa kendin exploit yazsana yarrak

A

AsosyalHatun

Cevap yok port basan lamerlerle işim olmaz benim gerçi niye bukadar cevap verdiysem şimdi otur düşün çok kötü laflar söyledi diye ağla annenin yamacında :) ben küfür etmem ama laflarımlada gömerim geçmiş olsun sende öldün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,472Konular
3,268,541Mesajlar
315,248Kullanıcılar
zaza5544Son Üye
Üst Alt