Trax Aİ İle Dolar Kazanmak

Yazdığınız gibi ponzi. Çok site gördük böyle ai.marketing, hik ilk aklıma gelenler. Sormak istediğim referans kasmayan ve yatırım yapmayan bir kişi 30 günün sonunda bu biriken parayı (varsa tabii) çekebilecek mi ? Saygılar sunuyorum...
Hocam evet bende ponzi olduğunu düşünüyorum. Ama uzun suredir calisiyo. Bakalım nerde patlayacak.

30 gün sonunda ücretsiz robot ile elde edilen gelir 4-5 dolar civarında. Bu parayi cekmek için ya referans kasıp günlük gelir elde ederek 10 dolara ulaşıp çekebilirsiniz. Minimum cekim 10 dolar çünkü.

Yada binanca veya herhangi bir borsadan trax hesabiniza 10 dolar atip 15 dolar olarak çekebilirsiniz yani bu tür şeyler yapılabilir

Günceldir. Biraz oncede 12 dolar ödeme aldım. Toplamda 750 doları geçti.

Henüz sıkıntı yok ama ne zaman olur bilemeyiz.

Yatırım tavsiyesi değildir

Güncel arkadaşlar. Şuana kadar devam ediyor sistem. Ne kadar daha gider bir fikrim yok.

Zira biliyorsunuz ki böyle sistemler patlıyor er yada geç. Patlayana kadar ne verirseler almak lazım.

Dediğim gibi referans kasarak gelir elde edebiliyorsunuz.

yatırım tavsiyesi değildir

Günceldir sistem devam ediyor ama nerde patlar bilemeyiz. ben günde 9-11 dolar arası referans geliri elde ediyorum. yatırım yapmadım çünkü patlama olasılığı yüksek

GÜncel dostlar. Üye olurken ref kodu yerine bunu yazmalısınız: 831549156

Benden üye olursanız günlük geliriniz bir tık daha yüksek olur.

Konu günceldir. Benim açtığım konu yerine kendiniz konu açsanız daha iyi olurdu.

Yatırım tavsiyesi değildir

Sistem hâlâ çalışıyor. Üye olup referans kasarak gelir elde edebilirsiniz. Ben 19 Mart'tan beri kullanıyorum ama ne zaman ne olur bilemeyiz bu yüzden yatirim tavsiyesi değildir.

Üye olurken referans kodu kismina benim kodumu yazarsanız günlük geliriniz bir tik daha yüksek olur. Çünkü 2.500 kişinin üzerinde bir sayıda referans kastim.

Ref kodu: 831549156

Sistem hâlâ çalışıyor. Üye olup referans kasarak gelir elde edebilirsiniz. Ben 19 Mart'tan beri kullanıyorum ama ne zaman ne olur bilemeyiz bu yüzden yatirim tavsiyesi değildir.

Üye olurken referans kodu kismina benim kodumu yazarsanız günlük geliriniz bir tik daha yüksek olur. Çünkü 2.500 kişinin üzerinde bir sayıda referans kastim.

Ref kodu: 831549156

Günceldir dün 15 dolar çektim.

Üye olurken referans kodu kısmına: 831549156 yazarak benden üye olabilirsiniz. Bu sayede bir tık daha fazla gelir elde edebilirsiniz

Ne zamana kadar çalışır bilemeyiz bu yüzden yatırım tavsiyesi değildir referans kasarak gelir elde edebilirsiniz.

Günceldir dün 12 dolar çektim.

Üye olurken referans kodu kısmına: 831549156 yazarak benden üye olabilirsiniz. Bu sayede bir tık daha fazla gelir elde edebilirsiniz

Ne zamana kadar çalışır bilemeyiz bu yüzden yatırım tavsiyesi değildir referans kasarak gelir elde edebilirsiniz.

Günceldir

Günceldir

Günceldir

Günceldir

131,774Konular
3,271,252Mesajlar
316,157Kullanıcılar
Üst Alt