@вєяαт ' adlı kullanıcı hakkında şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak şimdi ben yabancıdan coin aldım yani arkadaş da vardı parayı felan attı adam ticaret yaptık ben ödemeyi yabancıdan böyle aldım parayı sonra nasıl çekildiğini felan bilmiyorum ben bu @TosunN la da ticaret yaparken dedim zaten bilmiyorum nasıl çekildiğini felan diye eğer sonradan sıkıntı çıkarcaksan hiç ticaret yapmayalım çünkü bende bilmiyorum dedim adam tamam dedi sonra ben bu parayı nasıl çekerim diye araştırdım Ethernum a sordum oda çok zor çekilir dedi bende bıraktım boşa gitmesin öğrenirim illa diye şuan hatta 280$ var hesapta sonra 1-2 ay oldu adam şimdi konu açmış para gelmedi felan filan diyor ben zaten ilkde ona belirttim bende bilmiyorum nasıl olacağını felan diye bekleyin ssleri atiyorum

Bak şimdi ben yabancıdan coin aldım yani arkadaş da vardı parayı felan attı adam ticaret yaptık ben ödemeyi yabancıdan böyle aldım parayı sonra nasıl çekildiğini felan bilmiyorum ben bu @TosunN la da ticaret yaparken dedim zaten bilmiyorum nasıl çekildiğini felan diye eğer sonradan sıkıntı çıkarcaksan hiç ticaret yapmayalım çünkü bende bilmiyorum dedim adam tamam dedi sonra ben bu parayı nasıl çekerim diye araştırdım Ethernum a sordum oda çok zor çekilir dedi bende bıraktım boşa gitmesin öğrenirim illa diye şuan hatta 280$ var hesapta sonra 1-2 ay oldu adam şimdi konu açmış para gelmedi felan filan diyor ben zaten ilkde ona belirttim bende bilmiyorum nasıl olacağını felan diye bekleyin ssleri atiyorum
Evet bı yere kadar doğru bana böyle birşey söyledi ama ben araştırdım ve coinin çekilmedigini ogrendim bana sahte coin gondermişsin çekilmeyen coin dedin mi bana hayır bana belirtseydin kabul etmiyecektim zaten

Nasıl çekildiğini bilmiyorum dedin ama çekilmedigini söylemedin
Kardeşim anlatamiyormuyum ben ethernum a sordum da hatta nasıl çekiliyor felan diye oda çok zor felan diyor bende bilmiyorum yani hiçbirşey ben ödemeyi böyle aldım sana böyle attım sana ilkde sonradan sıkıntı yapcaksan ticaret yapmayalım çünkü çekmeyi felan bilmiyorum dedim sende her gün yazmam sorun yok felan dedin

Kardeşim anlatamiyormuyum ben ethernum a sordum da hatta nasıl çekiliyor felan diye oda çok zor felan diyor bende bilmiyorum yani hiçbirşey ben ödemeyi böyle aldım sana böyle attım sana ilkde sonradan sıkıntı yapcaksan ticaret yapmayalım çünkü çekmeyi felan bilmiyorum dedim sende her gün yazmam sorun yok felan dedin
Sen bilmiyorum demişsin anlamıyor musun? Bu ne demek? Çekiliyor ama ben bilmiyorum demek ama şimdi burda çekilmesi zor diyorsun ikisi çok ayrı şeyler bro

Ben diyeceğimi dedim eğer kabul edersen anlaşırız kabul etmezsen de adminler detaylı inceleme yaparlar sonucunu bekleriz

Çekiliyor ama imkansız değil muhabbeti dönüyorsa adama parayı sağlam olarak çekmekte yardımcı olun çekin parayı muhabbet kapansın zor ama imkansız değil diyorsunuz o zaman buyrun çekin bro
Ben zaten dedim çekmeyi felan bilmiyorum sorun çıkarırsan yapmayalım diye kabul etti ve bu coinleri bozan birileri var ama zor bulunuyor galiba bende bilmiyorum zaten en başta ticaret yapmadan ben belirttim ona ben parayı atarım karışmam dedim nasıl yapacağını felan bilmiyorum dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,833Konular
3,271,830Mesajlar
316,341Kullanıcılar
oxyksoSon Üye
Üst Alt