Lan bu çekilmiyor anlamina mi geliyor bana dedi ki çekmeyi bilmiyorum YouTube dan falan bak bulursunAdam sana en başta dedi güzel kardeşim çekemiyorum çekmeyi bilmiyorum diye
Lan bu çekilmiyor anlamina mi geliyor bana dedi ki çekmeyi bilmiyorum YouTube dan falan bak bulursunAdam sana en başta dedi güzel kardeşim çekemiyorum çekmeyi bilmiyorum diye
Doğruları konuşuyoruz çocuk durduk yere ban yiyorBen zaten anlaştım arkadaşla bu arkadaş her boka atlamasa çözüyorduk zaten sorunu
Var knka çekmenin yönetemi var günde 3 kere limit var 100 trx coine günde 3 trx çekebilirsin:dLan bu çekilmiyor anlamina mi geliyor bana dedi ki çekmeyi bilmiyorum YouTube dan falan bak bulursun
Saçmalama aq günde 400$ saliyorlar diyorum neyin kafasındasınVar knka çekmenin yönetemi var günde 3 kere limit var 100 trx coine günde 3 trx çekebilirsin:d
Sonradan öğrendik bizde bu muhabbeti youtubede var yabancı kaynaklarda @Ethereum bu arkadaştan öğrendikVar knka çekmenin yönetemi var günde 3 kere limit var 100 trx coine günde 3 trx çekebilirsin:d
Saçmalama aq günde 400$ saliyorlar diyorum neyin kafasındasın
Saldıklarını*göster knk saldırılarını
Hemen göstereyim trongrid.io uygulamasına giriyorsunSaldıklarını*
Kalsın vallaha değerlenir , 1 günde 400 dolar kâr 😅Bak şuan ise 1.300 dolar oldu bu arada link bu https://www.trongrid.io/shasta/
Evet bı yere kadar doğru bana böyle birşey söyledi ama ben araştırdım ve coinin çekilmedigini ogrendim bana sahte coin gondermişsin çekilmeyen coin dedin mi bana hayır bana belirtseydin kabul etmiyecektim zatenBak şimdi ben yabancıdan coin aldım yani arkadaş da vardı parayı felan attı adam ticaret yaptık ben ödemeyi yabancıdan böyle aldım parayı sonra nasıl çekildiğini felan bilmiyorum ben bu @TosunN la da ticaret yaparken dedim zaten bilmiyorum nasıl çekildiğini felan diye eğer sonradan sıkıntı çıkarcaksan hiç ticaret yapmayalım çünkü bende bilmiyorum dedim adam tamam dedi sonra ben bu parayı nasıl çekerim diye araştırdım Ethernum a sordum oda çok zor çekilir dedi bende bıraktım boşa gitmesin öğrenirim illa diye şuan hatta 280$ var hesapta sonra 1-2 ay oldu adam şimdi konu açmış para gelmedi felan filan diyor ben zaten ilkde ona belirttim bende bilmiyorum nasıl olacağını felan diye bekleyin ssleri atiyorum
Benim hesabımı geri versin ya da onun değerinde başka bir hesap versin sorun çözülsün aga@TosunN berat ile sorununuz çözüldü mü?
Nasıl çekildiğini bilmiyorum dedin ama çekilmedigini söylemedin
Ben defalarca nasıl çekildiğini bilmiyorum dedim
Kardeşim anlatamiyormuyum ben ethernum a sordum da hatta nasıl çekiliyor felan diye oda çok zor felan diyor bende bilmiyorum yani hiçbirşey ben ödemeyi böyle aldım sana böyle attım sana ilkde sonradan sıkıntı yapcaksan ticaret yapmayalım çünkü çekmeyi felan bilmiyorum dedim sende her gün yazmam sorun yok felan dedinNasıl çekildiğini bilmiyorum dedin ama çekilmedigini söylemedin
Sen bilmiyorum demişsin anlamıyor musun? Bu ne demek? Çekiliyor ama ben bilmiyorum demek ama şimdi burda çekilmesi zor diyorsun ikisi çok ayrı şeyler broKardeşim anlatamiyormuyum ben ethernum a sordum da hatta nasıl çekiliyor felan diye oda çok zor felan diyor bende bilmiyorum yani hiçbirşey ben ödemeyi böyle aldım sana böyle attım sana ilkde sonradan sıkıntı yapcaksan ticaret yapmayalım çünkü çekmeyi felan bilmiyorum dedim sende her gün yazmam sorun yok felan dedin
Ben diyeceğimi dedim eğer kabul edersen anlaşırız kabul etmezsen de adminler detaylı inceleme yaparlar sonucunu beklerizKardeşim anlatamiyormuyum ben ethernum a sordum da hatta nasıl çekiliyor felan diye oda çok zor felan diyor bende bilmiyorum yani hiçbirşey ben ödemeyi böyle aldım sana böyle attım sana ilkde sonradan sıkıntı yapcaksan ticaret yapmayalım çünkü çekmeyi felan bilmiyorum dedim sende her gün yazmam sorun yok felan dedin
Çekilmesi zor derken ben demedim onu ethernum a sorduğum da o dedi çekilmesi zor felan bende demekki çekiliyor dedimSen bilmiyorum demişsin anlamıyor musun? Bu ne demek? Çekiliyor ama ben bilmiyorum demek ama şimdi burda çekilmesi zor diyorsun ikisi çok ayrı şeyler bro
Sonradan öğrendik zor çekildiğini bro:.dSen bilmiyorum demişsin anlamıyor musun? Bu ne demek? Çekiliyor ama ben bilmiyorum demek ama şimdi burda çekilmesi zor diyorsun ikisi çok ayrı şeyler bro
Çekiliyor ama imkansız değil muhabbeti dönüyorsa adama parayı sağlam olarak çekmekte yardımcı olun çekin parayı muhabbet kapansın zor ama imkansız değil diyorsunuz o zaman buyrun çekin broSonradan öğrendik zor çekildiğini bro:.d
Biz bilmiyoruz dedik en başta kafa s*kicekse yapmayalim dedik arkadaş yok tanıdıklarım var dedi?Çekiliyor ama imkansız değil muhabbeti dönüyorsa adama parayı sağlam olarak çekmekte yardımcı olun çekin parayı muhabbet kapansın zor ama imkansız değil diyorsunuz o zaman buyrun çekin bro
Söyledim nasıl çekildiğini günde 3 kere limit hakkın var 100 er trx e 3 limitle 3 trx çekebiliyorsunÇekiliyor ama imkansız değil muhabbeti dönüyorsa adama parayı sağlam olarak çekmekte yardımcı olun çekin parayı muhabbet kapansın zor ama imkansız değil diyorsunuz o zaman buyrun çekin bro
Tamam kanka bak çekiliyorsa kanıt atSöyledim nasıl çekildiğini günde 3 kere limit hakkın var 100 er trx e 3 limitle 3 trx çekebiliyorsun
Ben zaten dedim çekmeyi felan bilmiyorum sorun çıkarırsan yapmayalım diye kabul etti ve bu coinleri bozan birileri var ama zor bulunuyor galiba bende bilmiyorum zaten en başta ticaret yapmadan ben belirttim ona ben parayı atarım karışmam dedim nasıl yapacağını felan bilmiyorum dedimÇekiliyor ama imkansız değil muhabbeti dönüyorsa adama parayı sağlam olarak çekmekte yardımcı olun çekin parayı muhabbet kapansın zor ama imkansız değil diyorsunuz o zaman buyrun çekin bro
Çekiliyor knk şuan hesap mesap yok parada yok @Ethereum aktif olsun çekilip cekilmedigini görürüzTamam kanka bak çekiliyorsa kanıt at