@вєяαт ' adlı kullanıcı hakkında şikayet

Ben hesap satmak için bir gruba giriyorum ve burda berat isimli şahıs beni görüyor ve bana mesaj atıyor bana 80$ karşılığında hesabı alacağını söylüyor bende kabul ediyorum ilk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hesap satmak için bir gruba giriyorum ve burda berat isimli şahıs beni görüyor ve bana mesaj atıyor bana 80$ karşılığında hesabı alacağını söylüyor bende kabul ediyorum ilk önce bana uygulama indirtiyor sonra da test ağını seçtiriyor bende o zamanlar anlamıyorum neyse parayı atti bende hesabı verdim ona sonra parayı uluslararası btc uygulamasına atmaya çalışıyorum normalde 5 dakika da gelen coin bana 1 hafta bekledim gelmeyince araştırdım ve bu coinlerin sahte olduğunu öğrendim gerekli ssleri atacağım yapılması gerekenleri yapılmasını arz ediyorum.

@SkullZ @Mectruy @İbrahim

Ekli dosyalar

• IMG_20211214_180123.jpg
    IMG_20211214_180123.jpg
    544.7 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20211214_180142.jpg
    IMG_20211214_180142.jpg
    468.4 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20211214_180200.jpg
    IMG_20211214_180200.jpg
    401 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20211214_180223.jpg
    IMG_20211214_180223.jpg
    532.1 KB · Görüntüleme: 98
Gün geçmiyor ki, dolandırıcılıkta yepyeni bir zirve yapsın üyeler..
@вєяαт ' açıklama için bekleniyorsun. 12 Saatin var, yoksa sınırsız uzaklaştırılacaksın.

Ben hesap satmak için bir gruba giriyorum ve burda berat isimli şahıs beni görüyor ve bana mesaj atıyor bana 80$ karşılığında hesabı alacağını söylüyor bende kabul ediyorum ilk önce bana uygulama indirtiyor sonra da test ağını seçtiriyor bende o zamanlar anlamıyorum neyse parayı atti bende hesabı verdim ona sonra parayı uluslararası btc uygulamasına atmaya çalışıyorum normalde 5 dakika da gelen coin bana 1 hafta bekledim gelmeyince araştırdım ve bu coinlerin sahte olduğunu öğrendim gerekli ssleri atacağım yapılması gerekenleri yapılmasını arz ediyorum.

@SkullZ @Mectruy @İbrahim
bakalım konuya bekleniyor gelişmeleri takip edeceğim

Bakın o coinlerden bizde bir yabancıyla alışveriş yaptık bunları birileri bozuyor ama o kişileri bulmak zor ki çocuk dedi ben bozmayı falan bilmiyorum bizde bu coinden 350 dolarlık var ama sorun şu çekemiyoruz buda bu ticarette kullanmış coin sahte değil :D rtx coin diye aratabilirsin coinler gerçek ama çekmek zor adamda sana söyledi bunu en başta:d ordada ben halledicem demişsin şimdi gelip burda ötme

Bakın o coinlerden bizde bir yabancıyla alışveriş yaptık bunları birileri bozuyor ama o kişileri bulmak zor ki çocuk dedi ben bozmayı falan bilmiyorum bizde bu coinden 350 dolarlık var ama sorun şu çekemiyoruz buda bu ticarette kullanmış coin sahte değil :D rtx coin diye aratabilirsin coinler gerçek ama çekmek zor adamda sana söyledi bunu en başta:d ordada ben halledicem demişsin şimdi gelip burda ötme
Berat gelip buraya olayı anlatsın

Ahahaha şimdi trongrid.io sitesine gir günlük 400$ dolar veriyor :) ama bunlar çekilmiyor çekilse kim kime gunde 400$ dolar atar sence ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,839Konular
3,271,894Mesajlar
316,355Kullanıcılar
atwslossSon Üye
Üst Alt