@вєяαт ' adlı kullanıcı hakkında şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın o coinlerden bizde bir yabancıyla alışveriş yaptık bunları birileri bozuyor ama o kişileri bulmak zor ki çocuk dedi ben bozmayı falan bilmiyorum bizde bu coinden 350 dolarlık var ama sorun şu çekemiyoruz buda bu ticarette kullanmış coin sahte değil :D rtx coin diye aratabilirsin coinler gerçek ama çekmek zor adamda sana söyledi bunu en başta:d ordada ben halledicem demişsin şimdi gelip burda ötme

Konuyu ve üyenin banını sen cevap ver diye açmadık. Avukatı olmadığına göre, bizzat kendisi açıklama yapacak.

Öncelikle olayı bi anlatayım;

Ben bu arkadaşa parayı atarken dedim ki:

Önceden söyleyim ben bilmiyorum bişey sonradan sorun çıkarcaksan hiç ticaret yapmayalım,
Ben sana parayı atarım karışmam,
Parayı nasıl çekiyoruz bilmiyorum,
Ben bişey bilmiyorum bu konuda gibi birsürü ben parayı atınca karışmam dedim birşey bilmiyorum dedim tekrar tekrar söyledim arkadaşa oda kabul etti bende yabancı müşteriden coin almıştım onu attım çünkü bende para çekmeyi felan bilmiyorum @Ethernum a sormuştuk ortak @Porezyakup ile , oda çok zor çekiliyor limit var felan dedi bende anlamadım fazla para boşa gitmesin diye harcayayım dedim attım bu TosunN a parayı oda tamam geldi felan dedi işte olaydan 1-2 ay geçti nerdeyse daha yeni mi konu açıyor anlamadım o gün veya o hafta bari bişeyler deseydi kanka iade et olmuyor felan deseydi hadi neyse ya zaten o gün dese bile yine haklı benim olmam gerekiyor tabi adminler daha iyi bilir ama bence ben haklıyım çünkü ona parayı gönderirken söylemiştim karışmam diye ve Sonradan sorun çıkarırsan hiç ticaret yapmayalım diye felan yani

Ssler:

Spy Yönetimi daha doğru kararı verir inanıyorum.

Teşekkür ederim.

@вєяαт ' kardeşim sen adamın hesabını ver kapat konuyu 25k için konuşmaya bile değmez bi konu master adamsın aq 25k için tokat atmıycağınızı biliyoruz yanlış anlaşılma olmuş tosun kardeşimiz konu açmış ver hesabını konuyu kapatalım ne 25k lar kazanırsın zaten takma boşver aynı forumdasınız gene ticaretiniz olacak illaki huzurunuz kaçmasın helalleşin aranızda uzatmaya gerek yok

@вєяαт ' kardeşim sen adamın hesabını ver kapat konuyu 25k için konuşmaya bile değmez bi konu master adamsın aq 25k için tokat atmıycağınızı biliyoruz yanlış anlaşılma olmuş tosun kardeşimiz konu açmış ver hesabını konuyu kapatalım ne 25k lar kazanırsın zaten takma boşver aynı forumdasınız gene ticaretiniz olacak illaki huzurunuz kaçmasın helalleşin aranızda uzatmaya gerek yok
Bende öyle diyorum ama anlamıyor ki ben haklıyım çünkü bana belirttiği şey "ben paranın nasıl çekileceğini bilmiyorum" ama bana hiçbir şekilde bu para hesabına yatmaz sahte coindir denmedi

Kanka hesap bende olsa veririm 25k elimizin kiri ama hesap bende değil otomail aldım hesap karşılığında @Floex biliyor

Niteliki dolandırıcılık ile sahte btc atmış. Daha neler göreceğiz. :D

"ben para atarım karışmam nasıl çekiliyor vs" demişsin böyle bir saçmalık mı olur. Zaten konu sahibi araştırmış sahte btc gönderdiğin ortaya çıkmış.

Baştan aşağı seni nitelikli bir şekilde kandırmış.

@TosunN da bariz hatalı bu btc olayında ama şuan buna bir yaptırım uygulamayacağız. Onun dışında berat a bir yaptırım uygulayacağız.

Sebebi ise sahte btc göndermek ve mağdur etmek. Son anlaşmanız bizi alakadar etmez. Biz forum üyelerinin mağdur olmamasını sağlamakla yükümlüyüz, gelecekte ki alışverişlerinizde sorun yaşanmaması adına beratı süresiz banlıyoruz.

Ben bu arkadaşa parayı atarken dedim ki:

Önceden söyleyim ben bilmiyorum bişey sonradan sorun çıkarcaksan hiç ticaret yapmayalım,
Ben sana parayı atarım karışmam,
Parayı nasıl çekiyoruz bilmiyorum,
Ben bişey bilmiyorum bu konuda gibi birsürü ben parayı atınca karışmam dedim birşey bilmiyorum dedim tekrar tekrar söyledim arkadaşa oda kabul etti bende yabancı müşteriden coin almıştım onu attım çünkü bende para çekmeyi felan bilmiyorum @Ethernum a sormuştuk ortak @Porezyakup ile , oda çok zor çekiliyor limit var felan dedi bende anlamadım fazla para boşa gitmesin diye harcayayım dedim attım bu TosunN a parayı oda tamam geldi felan dedi işte olaydan 1-2 ay geçti nerdeyse daha yeni mi konu açıyor anlamadım o gün veya o hafta bari bişeyler deseydi kanka iade et olmuyor felan deseydi hadi neyse ya zaten o gün dese bile yine haklı benim olmam gerekiyor tabi adminler daha iyi bilir ama bence ben haklıyım çünkü ona parayı gönderirken söylemiştim karışmam diye ve Sonradan sorun çıkarırsan hiç ticaret yapmayalım diye felan yani

Ssler:

Spy Yönetimi daha doğru kararı verir inanıyorum.

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,839Konular
3,271,894Mesajlar
316,355Kullanıcılar
atwslossSon Üye
Üst Alt