Vps üzerine plesk kurdum fakat domain bağlayamıyorum

Centos 7 makinam üzerine plesk kurdum fakat kendi domainimi bağlayamıyorum ve nameserverları bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Centos 7 makinam üzerine plesk kurdum fakat kendi domainimi bağlayamıyorum ve nameserverları bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
domaini alibaba clouddan aldım da ben şunu kast ettim plesk kurdugum makine de nameserver kısmını bulamıyorum dns değiştiremiyorum o yüzden
Plesk nameservleri default olarak ns1.alanadı.com,n2.alanadı.com dur. +Olarak nameserverlari kendi Pleskinin ip adresine yonlendirmelisin. Iyi Forumlar.

Nameserver değil ip ile yönlendir. Nameservera mecbur isen plesk yönetim panelinde şu şekilde yönlendirebilirsin. Önce domaini aç ardından domain yönlendirdiğin panele gel. ns1.domainin.com ns2.domainin.com 1 2 saat içinde otururr. ip ile yönlendirirsen anlık oturur

Nameserver değil ip ile yönlendir. Nameservera mecbur isen plesk yönetim panelinde şu şekilde yönlendirebilirsin. Önce domaini aç ardından domain yönlendirdiğin panele gel. ns1.domainin.com ns2.domainin.com 1 2 saat içinde otururr. ip ile yönlendirirsen anlık oturur
Plesk admin paneli versem yardımcı olabilir misiniz?

Sorun plesk admin panelinde değil. Aslında bi sorun bile yok. Tek yapman gereken domaini yönlendirmek.

Dostum onların nameserverlarına yönlendiriyordun. Lakin plesk yönetim paneli bi tık değişik. Yukarıda bahsettiğim şekilde yönlendirirsen alanadın oturur.

132,037Konular
3,274,338Mesajlar
316,816Kullanıcılar
patatatataSon Üye
Üst Alt