Centos 7 makinam üzerine plesk kurdum fakat kendi domainimi bağlayamıyorum ve nameserverları bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Centos 7 makinam üzerine plesk kurdum fakat kendi domainimi bağlayamıyorum ve nameserverları bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
domları nerden alıyorsunCentos 7 makinam üzerine plesk kurdum fakat kendi domainimi bağlayamıyorum ve nameserverları bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
domları aldığın yerde sorun olabilirCentos 7 makinam üzerine plesk kurdum fakat kendi domainimi bağlayamıyorum ve nameserverları bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
domaini alibaba clouddan aldım da ben şunu kast ettim plesk kurdugum makine de nameserver kısmını bulamıyorum dns değiştiremiyorum o yüzdendomları nerden alıyorsun
discord: furchany#6056 yaz bakayım belki yardımcı olurumdomaini alibaba clouddan aldım da ben şunu kast ettim plesk kurdugum makine de nameserver kısmını bulamıyorum dns değiştiremiyorum o yüzden
Plesk nameservleri default olarak ns1.alanadı.com,n2.alanadı.com dur. +Olarak nameserverlari kendi Pleskinin ip adresine yonlendirmelisin. Iyi Forumlar.domaini alibaba clouddan aldım da ben şunu kast ettim plesk kurdugum makine de nameserver kısmını bulamıyorum dns değiştiremiyorum o yüzden
Denedim fakat yapamadım yardımcı olabilir misinPlesk nameservleri default olarak ns1.alanadı.com,n2.alanadı.com dur. +Olarak nameserverlari kendi Pleskinin ip adresine yonlendirmelisin. Iyi Forumlar.
@sezzyxrdTelegram var mi
Nameserver değil ip ile yönlendir. Nameservera mecbur isen plesk yönetim panelinde şu şekilde yönlendirebilirsin. Önce domaini aç ardından domain yönlendirdiğin panele gel. ns1.domainin.com ns2.domainin.com 1 2 saat içinde otururr. ip ile yönlendirirsen anlık otururCentos 7 makinam üzerine plesk kurdum fakat kendi domainimi bağlayamıyorum ve nameserverları bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Plesk admin paneli versem yardımcı olabilir misiniz?Nameserver değil ip ile yönlendir. Nameservera mecbur isen plesk yönetim panelinde şu şekilde yönlendirebilirsin. Önce domaini aç ardından domain yönlendirdiğin panele gel. ns1.domainin.com ns2.domainin.com 1 2 saat içinde otururr. ip ile yönlendirirsen anlık oturur
Cyberpanel ve cpanelde kolayca yapoyrodum ama plesk üzerinde yapamıyorumSorun plesk admin panelinde değil. Aslında bi sorun bile yok. Tek yapman gereken domaini yönlendirmek.
Yaptım şimdi bekleyeceğim teşekkürlerDostum onların nameserverlarına yönlendiriyordun. Lakin plesk yönetim paneli bi tık değişik. Yukarıda bahsettiğim şekilde yönlendirirsen alanadın oturur.