aynen kanka aynenAdam tokatçı neden böyleleri forumda
%92 ihtimal dedim bende kesin uçurursun vay şöylede avay böylede demedimKesin kapatiyor dedimi?
bak sıkıntı yok ortada ben diyorumki sadece neden bu arkadaşta sorun yaşıyorum,sattığım adamlardan çıt yok aq haksız olduğum durumlarda iade gerçekleştirdim göz attığım son konulardan bakarak kime iade yapmışım görebilirsin ve iade yaptığım kişiyle detaylı olarak konuşarak beni sorarmısın rica etsemArkadaş Senden Bir Ürün alicak ama hizmet yok ortadamethod satışı inişli çıkışlı birşey ama ortada hizmet yok sonuçta arkadaşa iadeni yap veya başka method ver @w4rexia
Sattiginiz kişileride özelden etiketleyin onlara yazicam ve bu arkadaşa özelden methodu yollucam bakalım aynı mı değil midir ? Diyebak sıkıntı yok ortada ben diyorumki sadece neden bu arkadaşta sorun yaşıyorum,sattığım adamlardan çıt yok aq haksız olduğum durumlarda iade gerçekleştirdim göz attığım son konulardan bakarak kime iade yapmışım görebilirsin ve iade yaptığım kişiyle detaylı olarak konuşarak beni sorarmısın rica etsem
Arkadaşa iade geç aksi halde forumdan yasaklinacaksin hayatımda gördüğüm en salak saçma method çalışmayan method ayrıca alan kişide belirtiyor forumdan banlanabilir arkadaş iade etmezse @Al Simmons @Znsbak sıkıntı yok ortada ben diyorumki sadece neden bu arkadaşta sorun yaşıyorum,sattığım adamlardan çıt yok aq haksız olduğum durumlarda iade gerçekleştirdim göz attığım son konulardan bakarak kime iade yapmışım görebilirsin ve iade yaptığım kişiyle detaylı olarak konuşarak beni sorarmısın rica etsem
ben methodu satalı 2,3 hafta oluyor şauan fix olması normal değilmi?
Beyler dogru söylüyor ilk aldığımda hesap kapattım çalışıyordu ve bu kişiden 10k hesap aldim dolandirmadiben methodu satalı 2,3 hafta oluyor şauan fix olması normal değilmi?