@w4rexia adlı üyeden şikayetçiyim

Rating - 0%
Arkadaş Senden Bir Ürün alicak ama hizmet yok ortada :) method satışı inişli çıkışlı birşey ama ortada hizmet yok sonuçta arkadaşa iadeni yap veya başka method ver @w4rexia

Rating - 50%
Arkadaş Senden Bir Ürün alicak ama hizmet yok ortada :) method satışı inişli çıkışlı birşey ama ortada hizmet yok sonuçta arkadaşa iadeni yap veya başka method ver @w4rexia
bak sıkıntı yok ortada ben diyorumki sadece neden bu arkadaşta sorun yaşıyorum,sattığım adamlardan çıt yok aq haksız olduğum durumlarda iade gerçekleştirdim göz attığım son konulardan bakarak kime iade yapmışım görebilirsin ve iade yaptığım kişiyle detaylı olarak konuşarak beni sorarmısın rica etsem

Rating - 0%
bak sıkıntı yok ortada ben diyorumki sadece neden bu arkadaşta sorun yaşıyorum,sattığım adamlardan çıt yok aq haksız olduğum durumlarda iade gerçekleştirdim göz attığım son konulardan bakarak kime iade yapmışım görebilirsin ve iade yaptığım kişiyle detaylı olarak konuşarak beni sorarmısın rica etsem
Sattiginiz kişileride özelden etiketleyin onlara yazicam ve bu arkadaşa özelden methodu yollucam bakalım aynı mı değil midir ? Diye

Rating - 0%
Arkadaşa iade geç aksi halde forumdan yasaklinacaksin hayatımda gördüğüm en salak saçma method çalışmayan method ayrıca alan kişide belirtiyor forumdan banlanabilir arkadaş iade etmezse @Al Simmons @Zns

131,565Konular
3,269,200Mesajlar
315,421Kullanıcılar
bnsbfmSon Üye
Üst Alt