Rating - 100%
Tikli değil?. adminler görsün forumu temizleyin çocuk bide tikli , tikli herkes güvenilirdeğil !
pardon yanlış görmüşümTikli değil?
amk olaydan 1 ay geçmiş ben dedimki 10 dakikada vursun parasını atarım dedim 2 gün sonra bana vurdum diyor siklemem bile tamam bannedcisin bro@w4rexia ulan amk **Küfürbaz**.. sen bana fake instadan yazan kolpa değil misin tiktok satacaktım 1500 tl önce hesap diyip hesabı çarpmaya çalışmıştıeğer sensen ananı s!keyim
tanımıyorum seni bilader,karıştırıyosn muhtemelen@w4rexia ulan amk **Küfürbaz**.. sen bana fake instadan yazan kolpa değil misin tiktok satacaktım 1500 tl önce hesap diyip hesabı çarpmaya çalışmıştıeğer sensen ananı s!keyim
konuşmalar var anası kaltakamk olaydan 1 ay geçmiş ben dedimki 10 dakikada vursun parasını atarım dedim 2 gün sonra bana vurdum diyor siklemem bile tamam bannedcisin bro
ana bacı?konuşmalar var anası kaltak
lan awel forumda paylaşılan methodu satıyosun amk bide mail yerine ggg@bilmem ne dşiqeişqidşqwwe yaz böyle böyle at vuruyor diyo shopda reflect amk forumda paylaşılan methodu satmak nicekonuşmalar var anası kaltak
ana bacı kattırma sen dedin bana güvenebilirsin bugünde birine bahsettim olayı dedi şikayet aç açtım bende güvenmeyin arkadaşlar.ana bacı
kes awel forumda paylaşılan methodu satmaya çalışıyosun esc kullanmıyosun,methodu 100 tlye satıyosun dqğilweqiwşedeiwqşweişwqwfake kız hesaptan yazmıştın eversi gün hesapı kapatmaştın sonra burdan yazdın **Küfürbaz** herif cierini sikerim senin
lan ne forumda paylaşılan benimki [email protected] aynı anda 6 tane gönderip saniyede uçuruyordu amk kolpasılan awel forumda paylaşılan methodu satıyosun amk bide mail yerine ggg@bilmem ne dşiqeişqidşqwwe yaz böyle böyle at vuruyor diyo shopda reflect amk forumda paylaşılan methodu satmak nice
senin ananı sikerim reel konum at teke tek çklım piç kursu ananı senin belinde s1kecemkes awel forumda paylaşılan methodu satmaya çalışıyosun esc kullanmıyosun,methodu 100 tlye satıyosun dqğilweqiwşedeiwqşweişwqw
bilader ana bacıyı kes ve bana attığın methodu buraya atmanı rica ediyorum sendenlan ne forumda paylaşılan benimki [email protected] aynı anda 6 tane gönderip saniyede uçuruyordu amk kolpası
tamam atyorumbilader ana bacıyı kes ve bana attığın methodu buraya atmanı rica ediyorum senden
senin **Küfürbaz** reel konum at teke tek çklım **Küfürbaz** kursu ananı senin belinde s1kecem
sadece mail kısmını değişmişsin amk forumda 2,3 tane buna dair konu var bu mailler yerine normal mailde girebilirim bu methoda 150 tl verecek veya alacak kafasız varmı açıklayabilirmi bunu?tamam atyorum
ilk buraya giriyon
reflech.tect den ayaralıyon yüzü falan
sonra remove reflech tect yazısını siliyon indiriyon google playden sonra melon vpn indr
gir taklit formuna form dilini romana yap sonrada melondan abd bağlan şehir olarak sonra 5 tane gönder sırasıyla maiiler :
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
sonra melona yine giriyon yine amerika ama farklı şehire bağlan sonra 4 tane form aç
maiileri
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected] hesap uçacaktır.
sırf rankım için ve ticaretlerim için küfretmiyorum sana.al anana küfretirme bana
sadece mail kısmını değişmişsin amk forumda 2,3 tane buna dair konu var bA
sadece mail kısmını değişmişsin amk forumda 2,3 tane buna dair konu var bu mailler yerine normal mailde girebilirim bu methoda 150 tl verecek veya alacak kafasız varmı açıklayabilirmi bunu?
SDFDHFHGSDHFG LAN AT BAKALIM KONUYU AMK KOLPASI
okey tokatçıyımtüm forum görüyor görün tokatçıları![]()