@w4rexia tokatçı işlem yaptırmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semihhouze

TOKATÇI
Rating - 100%
arkadaşlar sa bu orsou cocu dedi methodu sal paranı atayım attım methodda vuruyor paramı atmıyor buna güvenmeyin 1.JPG2.JPG

semihhouze

TOKATÇI
Rating - 100%
. adminler görsün forumu temizleyin çocuk bide tikli , tikli herkes güvenilirdeğil !

Rating - 50%
@w4rexia ulan amk **Küfürbaz**.. sen bana fake instadan yazan kolpa değil misin tiktok satacaktım 1500 tl önce hesap diyip hesabı çarpmaya çalışmıştı :D eğer sensen ananı s!keyim
amk olaydan 1 ay geçmiş ben dedimki 10 dakikada vursun parasını atarım dedim 2 gün sonra bana vurdum diyor siklemem bile tamam bannedcisin bro

semihhouze

TOKATÇI
Rating - 100%
fake kız hesaptan yazmıştın eversi gün hesapı kapatmaştın sonra burdan yazdın piç herif cierini sikerim senin

semihhouze

TOKATÇI
Rating - 100%
bilader ana bacıyı kes ve bana attığın methodu buraya atmanı rica ediyorum senden
tamam atyorum
ilk buraya giriyon

reflech.tect den ayaralıyon yüzü falan

sonra remove reflech tect yazısını siliyon indiriyon google playden sonra melon vpn indr

gir taklit formuna form dilini romana yap sonrada melondan abd bağlan şehir olarak sonra 5 tane gönder sırasıyla maiiler :

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

sonra melona yine giriyon yine amerika ama farklı şehire bağlan sonra 4 tane form aç

maiileri

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected] hesap uçacaktır.

Rating - 50%
senin **Küfürbaz** reel konum at teke tek çklım **Küfürbaz** kursu ananı senin belinde s1kecem

tamam atyorum
ilk buraya giriyon

reflech.tect den ayaralıyon yüzü falan

sonra remove reflech tect yazısını siliyon indiriyon google playden sonra melon vpn indr

gir taklit formuna form dilini romana yap sonrada melondan abd bağlan şehir olarak sonra 5 tane gönder sırasıyla maiiler :

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

sonra melona yine giriyon yine amerika ama farklı şehire bağlan sonra 4 tane form aç

maiileri

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected] hesap uçacaktır.
sadece mail kısmını değişmişsin amk forumda 2,3 tane buna dair konu var bu mailler yerine normal mailde girebilirim bu methoda 150 tl verecek veya alacak kafasız varmı açıklayabilirmi bunu?

semihhouze

TOKATÇI
Rating - 100%
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,446Konular
3,268,219Mesajlar
315,149Kullanıcılar
metin 123Son Üye
Üst Alt