@wasstte Hakkında!

Bak güzel kardeşim attığın mesajlar 5 i geçti . İnsanları taciz etmen sana bir şey kazandırmıyor . Konularımın çoğu zaten kendi araştırmam sonucu oluştu ve bana ait . Konular...

Bak güzel kardeşim attığın mesajlar 5 i geçti . İnsanları taciz etmen sana bir şey kazandırmıyor . Konularımın çoğu zaten kendi araştırmam sonucu oluştu ve bana ait . Konular arasından asla forumdan çektiğim yada başka bir forumdan aldığım konular değil . İstisna olanlar var aralarında evet oda başka bir siteden makale kopyalayıp böyle böyle bir konu ortaya çıkartmışımdır . Her konumun altına gelip " Yok bu konu çalıntı yok senin gibiler bitmicek vs. " yazarsan ağır hakaretler işitebilirsin . Son paylaştığım konuyu zaten d**p webten çektim . Hani bilemem allah değilim daha önce paylaşan oldumu falan diye araştıramam tek tek forumu . Rapor at geç . Çok kasma . Varsa bir derdin sosyal medya üzerinden ulaşabilirsin bana .

Örnek mesela daha 10 dakika önce attı :D .

"Deepweb :D Aynen kardeşim çalıntı konu forumda 3 4 kere paylaşıldı senin gibi insanlar ne zaman bitecek acaba işiniz gücünüz reklam"

Baktım yönetim bir şey demiyor sana ben izah ettim durumu .

Götveren.

Birisi seni konuları başka yerden çalıp paylaşıyorsun diye suçlama yapıyorsa forum kurallarının linkini atacaksın ve yoksaya alıp engelleyeceksin sen konunu acıp rütbeni kasacaksın oda havlayacak oradan ağrı boş duvara :D

131,683Konular
3,270,320Mesajlar
315,753Kullanıcılar
zxiyusSon Üye
Üst Alt