@wasstte Hakkında!

Bak güzel kardeşim attığın mesajlar 5 i geçti . İnsanları taciz etmen sana bir şey kazandırmıyor . Konularımın çoğu zaten kendi araştırmam sonucu oluştu ve bana ait . Konular...

Bak güzel kardeşim attığın mesajlar 5 i geçti . İnsanları taciz etmen sana bir şey kazandırmıyor . Konularımın çoğu zaten kendi araştırmam sonucu oluştu ve bana ait . Konular arasından asla forumdan çektiğim yada başka bir forumdan aldığım konular değil . İstisna olanlar var aralarında evet oda başka bir siteden makale kopyalayıp böyle böyle bir konu ortaya çıkartmışımdır . Her konumun altına gelip " Yok bu konu çalıntı yok senin gibiler bitmicek vs. " yazarsan ağır hakaretler işitebilirsin . Son paylaştığım konuyu zaten d**p webten çektim . Hani bilemem allah değilim daha önce paylaşan oldumu falan diye araştıramam tek tek forumu . Rapor at geç . Çok kasma . Varsa bir derdin sosyal medya üzerinden ulaşabilirsin bana .

Örnek mesela daha 10 dakika önce attı :D .

"Deepweb :D Aynen kardeşim çalıntı konu forumda 3 4 kere paylaşıldı senin gibi insanlar ne zaman bitecek acaba işiniz gücünüz reklam"

Baktım yönetim bir şey demiyor sana ben izah ettim durumu .

Götveren.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Birisi seni konuları başka yerden çalıp paylaşıyorsun diye suçlama yapıyorsa forum kurallarının linkini atacaksın ve yoksaya alıp engelleyeceksin sen konunu acıp rütbeni kasacaksın oda havlayacak oradan ağrı boş duvara :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,142Konular
3,281,077Mesajlar
318,636Kullanıcılar
darqinqSon Üye
Üst Alt