Whatsapp Internetsiz Kullanmak! [Sınırsız, Guvenli, Sorunsuz]

Spyhackerz Bireyleri Size Whatsapp'i INTERNETSIZ Kullanmayı Gosterecegim. Bilenler Olabilir, Gorüp de unutanlar olabilir, hic bilmeyenler olabilir. Bende Bu konuyu açayım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spyhackerz Bireyleri Size Whatsapp'i INTERNETSIZ Kullanmayı Gosterecegim. Bilenler Olabilir, Gorüp de unutanlar olabilir, hic bilmeyenler olabilir. Bende Bu konuyu açayım dedim. (N'abalım Mobilde Ancak Boyle Konular Açabiliyorum :( )

View hidden content is available for registered users!

Adım Adım Anlatıyorum;
|•1 》Android cihazınızdan Ayarlar > Bağlantılar > Mobil Ağlar kategorisini seçin. (Bazı cihazlarda diger ağlar vb.)
|•2 》Mobil Ağlar kategorisi üzerinde Erişim Noktası Adları seçeneğine gelin.
|•3 》Erişim Noktası Adları bölümünde ekranın sağ üstünde yer alan ekle seçeneğini seçin.
|•4 》Açılan ekranı aşağıdaki bilgilerle doldurun.
– İsim: WhatsApp

– APN: İnternet

– Proxy: 127.0.0.01

– Bağlantı Noktası: 8080

|•5 》Bu bilgileri girdikten sonra, oluşturduğunuz profili kaydedin ve Erişim Noktası Adları bölümünden Whats App’ı seçin.

Denendi Calisıyor.. (Hatta Bende YouTube, Internet Falanda giriyor :D

Son düzenleme:
Nerde hata yaptım acaba bende olmadı.internetsizde nasıl olacak ki zaten anlamadım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180807-213143.png
    Screenshot_20180807-213143.png
    51.7 KB · Görüntüleme: 34
Dostum Oldumu Olmadımı Anlyımadın yaw :/ :D hatta gb yok ama mlbil veri ile yinede wp mesaj atıyor türk telekom mobil aglari degisin yine atti

Ben dedim ya ulan kaldirdim kaç ay gectim yine giriyorum. Bunu buyu yerlerde gormesem hacklendi falan dicem ama :D ihtimal vermiyorum.. Yani inşAllah Oyledir :):

ellerine sağlık deneyelim bakalım

Dene bakalım

eyw dostum piknikte deliriyorum :D iyi oldu bu

Bana cok lazım olmuyor ama baskalarına lazım olur diye paylastim. Hadi kolay gelsin

Bakalım :}
Ellerine Sağlık

Bak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,662Konular
3,270,183Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt