Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün Aleyküm öncelikle arkadaşlar ben bi ara windows defender'i silmeye çalışmak gibi bir hata yaptım ve şuan sıkıntı yaşıyorum yaşadığım hata güvenlk duvarına girdiğimde...
Selamün Aleyküm öncelikle arkadaşlar ben bi ara windows defender'i silmeye çalışmak gibi bir hata yaptım ve şuan sıkıntı yaşıyorum yaşadığım hata güvenlk duvarına girdiğimde bir bakışta güvenlik yazısı geliyor ve o alana erişim sağlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Selamün Aleyküm öncelikle arkadaşlar ben bi ara windows defender'i silmeye çalışmak gibi bir hata yaptım ve şuan sıkıntı yaşıyorum yaşadığım hata güvenlk duvarına girdiğimde bir bakışta güvenlik yazısı geliyor ve o alana erişim sağlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 35983
Sistem geri yükleme de sistem dosyaları ve ayarlarını geri yükle de geri yükleme noktasından etkilenen programları seçin sonra sistem korumasını aç yapmayı deneyin
RR00T3RDolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.