Selamün Aleyküm öncelikle arkadaşlar ben bi ara windows defender'i silmeye çalışmak gibi bir hata yaptım ve şuan sıkıntı yaşıyorum yaşadığım hata güvenlk duvarına girdiğimde...

Selamün Aleyküm öncelikle arkadaşlar ben bi ara windows defender'i silmeye çalışmak gibi bir hata yaptım ve şuan sıkıntı yaşıyorum yaşadığım hata güvenlk duvarına girdiğimde bir bakışta güvenlik yazısı geliyor ve o alana erişim sağlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim :) Ekran Görüntüsü (2).png

Selamün Aleyküm öncelikle arkadaşlar ben bi ara windows defender'i silmeye çalışmak gibi bir hata yaptım ve şuan sıkıntı yaşıyorum yaşadığım hata güvenlk duvarına girdiğimde bir bakışta güvenlik yazısı geliyor ve o alana erişim sağlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim :) Ekli dosyayı görüntüle 35983
Tahminimce başka birtane vürüs koruma programını bilgeseyarınızda kurdugunuz için defender etkisizleşmiş

Sistem geri yükleme de sistem dosyaları ve ayarlarını geri yükle de geri yükleme noktasından etkilenen programları seçin sonra sistem korumasını aç yapmayı deneyin

wdefender kullanan var mı hala pc ye format atar atmaz direkt yaptığım ilk iş regeditten defender gibi çöp sistem uygulamalarını zükmek çee

131,680Konular
3,270,263Mesajlar
315,734Kullanıcılar
meliholcerrSon Üye
Üst Alt