xalidabaszadeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim emek verip yazdığım oto mailin satış konusunu foruma açmış kanıtları bırakıyorum konuya

Ekli dosyayı görüntüle 33128
screenshot_2022-04-29-18-13-57-037_org-telegram-messenger-jpg.33129
@SkullZ hocam artık bakın bu üyeye bende şikayet konusu açtım sinirisz ban yedi 2 gün sonra kaldırdın bu üye bu platformdan kalıcı olarak banlanmasi gerek yeter yani

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Otomail satış konusu iptal edilerek silinmiştir. @khalidabaszade normalde artık üyeleri eskisi gibi banlamama kararı aldık fakat fazlasıyla şikayet geliyor. Lütfen satış açarken bir kaç kere düşünün.

Ben scripti henüz satmadım daha alıcısı olmadı neyse bunu geçelim
Script tüm bedavaya veren sanalda el el bedavaya veriliyor, tüm sanal bir kenara kalmış bana gelmiş scripti satma diyor
Senden script aldımmı satıp satmayacağima da sen karara veresin?el alem free veriyor scripti git önce onlardan hesap sor,şayet ki scripti aldığım adam gelse deseydi ki benden aldığın scripti satma satmazdım, script benim elime ulaştığı vakit ve ondan sonra scripti bana veren şahıs tarafından birşey söylenmemiştir @Lastromance
Öncelikle script piyasade free dağıtlıyorsa neden satış yapıyorsun, bu suç. Okumaya devam ediyorum.

Ben otoyu senden almadım, aldığım kişi söylerse satma ve ya adminler böyle karar verirse satışı durdururum
Konuyu daha fazla okumama gerek kalmadı, bu mesajın için teşekkür ederim. Oto arkadaşa ait, satışı durdurmanı, birdaha satmamanı istiyorum. Olayda yaptırım uygulanacak bir şey yok, sonuçta üye sana ait olduğunu dahi bilmiyormuş otonun. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,105Konular
3,275,063Mesajlar
316,900Kullanıcılar
slotainSon Üye
Üst Alt