beleşcinin tekisin reg ru nun ücretsiz dagıttıgı hostingleri millete 200e kakalıyorsun sen ban yemicende kim yicek
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@SkullZ hocam artık bakın bu üyeye bende şikayet konusu açtım sinirisz ban yedi 2 gün sonra kaldırdın bu üye bu platformdan kalıcı olarak banlanmasi gerek yeter yaniBenim emek verip yazdığım oto mailin satış konusunu foruma açmış kanıtları bırakıyorum konuya
Ekli dosyayı görüntüle 33128![]()
Bak işte onu nah görürsün ben otoyu alırken ve ya satışa çıkarırken kimse bana satma diye uyarıda bulunmadı benim sorunum değil yanjsatışı niye durduruyorsun ben senin ban yemeni istiyorum
Hangi ürünü kaça sattığım benim işim sana nebeleşcinin tekisin reg ru nun ücretsiz dagıttıgı hostingleri millete 200e kakalıyorsun sen ban yemicende kim yicek
adminlerin adaletine güveniyorum benBak işte onu nah görürsün ben otoyu alırken ve ya satışa çıkarırken kimse bana satma diye uyarıda bulunmadı benim sorunum değil yanj
kendisinin söylemesi yeterli olmuyormu hocam anlamadım yani@Mortal 🖤 Lütfen oto'nun senin olduğuna dair bir kanıt sağlar mısın bana?
Eğer geçerli kanıt gelirse ilgili kişinin satış konusu tamamen silinecektir.
Evet oto ona ait, kararınız bu yondeyse satışı tüm platformlarda durdururum@Mortal 🖤 Lütfen oto'nun senin olduğuna dair bir kanıt sağlar mısın bana?
Eğer geçerli kanıt gelirse ilgili kişinin satış konusu tamamen silinecektir.
Öncelikle script piyasade free dağıtlıyorsa neden satış yapıyorsun, bu suç. Okumaya devam ediyorum.Ben scripti henüz satmadım daha alıcısı olmadı neyse bunu geçelim
Script tüm bedavaya veren sanalda el el bedavaya veriliyor, tüm sanal bir kenara kalmış bana gelmiş scripti satma diyor
Senden script aldımmı satıp satmayacağima da sen karara veresin?el alem free veriyor scripti git önce onlardan hesap sor,şayet ki scripti aldığım adam gelse deseydi ki benden aldığın scripti satma satmazdım, script benim elime ulaştığı vakit ve ondan sonra scripti bana veren şahıs tarafından birşey söylenmemiştir @Lastromance
Konuyu daha fazla okumama gerek kalmadı, bu mesajın için teşekkür ederim. Oto arkadaşa ait, satışı durdurmanı, birdaha satmamanı istiyorum. Olayda yaptırım uygulanacak bir şey yok, sonuçta üye sana ait olduğunu dahi bilmiyormuş otonun. İyi forumlarBen otoyu senden almadım, aldığım kişi söylerse satma ve ya adminler böyle karar verirse satışı durdururum