ben stellayı engelledim hala konularıma gelip yawşamaya çalışıyor işim olmaz vallaStella dedi diye ban yicek izleyin
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ben stellayı engelledim hala konularıma gelip yawşamaya çalışıyor işim olmaz vallaStella dedi diye ban yicek izleyin
Sonuç da benim linkimin loglu olduğunu kastediyorsunbence de
taşşak geçme some problmsSonuç da benim linkimin loglu olduğunu kastediyorsun
çocuk olduğu için gelmesin diyorum zaten aw. Buna kanıp reset atıyorsa daha öğreneceği şeyler var demektir. Foruma girem soru soram sözde loglu link paylaşılsın linke girdim diye evimi fbi bassınAğa şaka mısın, karışsin da ki ya Çocuk ise? Ya gerçekten onun yüzünden telefonu sıfırlar ise?
: )) İnsanların banlanıp banlanmaması gerektiğini konu açan ve destekleyenlere soracaklar.Stella dedi diye ban yicek izleyin
Bana kolpa diyip, logolu sc paylaşıyorsun diyemez.çocuk olduğu için gelmesin diyorum zaten aw. Buna kanıp reset atıyorsa daha öğreneceği şeyler var demektir. Foruma girem soru soram sözde loglu link paylaşılsın linke girdim diye evimi fbi bassın
Sana daha önce hoşlanmadığımi söyledim.taşşak geçme some problms
loglu sc paylaşıyon demedim kolpa dedim sana 100 tl lik hesabı 25 tl ye verdim netflix methodu istedim 20 tl vermezssen vermem dedin bana bende sana kolpa dedim bu yüzdenBana kolpa diyip, logolu sc paylaşıyorsun diyemez.
100tl dediğin hesap 2k vermeyebilirdin, almayacaktim zaten 25 yaptın diye aldım kolpa'nın ne demek olduğunu araştır.loglu sc paylaşıyon demedim kolpa dedim sana 100 tl lik hesabı 25 tl ye verdim netflix methodu istedim 20 tl vermezssen vermem dedin bana bende sana kolpa dedim bu yüzden
zorla kafana silah dayamadım boş konu açıp mesaj kasıyosun gereksiz adam100tl dediğin hesap 2k vermeyebilirdin, almayacaktim zaten 25 yaptın diye aldım kolpa'nın ne demek olduğunu araştır.
Yeni gelmiş ve içersi hacker, bilgi dolu insan olan bi forumda çocuksa ya da bu konuları hiç bilmiyorsa sence de normal değil mi.çocuk olduğu için gelmesin diyorum zaten aw. Buna kanıp reset atıyorsa daha öğreneceği şeyler var demektir. Foruma girem soru soram sözde loglu link paylaşılsın linke girdim diye evimi fbi bassın
foruma girmeden önce biraz da olsa bilgili olması gerek. kimse en yukarıdan başlamıyor elbette, ancak hiçbir şey bilmeden girersen trojan da yersin keylogger da.Yeni gelmiş ve içersi hacker, bilgi dolu insan olan bi forumda çocuksa ya da bu konuları hiç bilmiyorsa sence de normal değil mi.
foruma kaydolmayı biliyor chate girmeyi biliyor bilgili olmayan biri bunları yapamaz face de dayılar la traktör videoları izler hjxfdjfjfgYeni gelmiş ve içersi hacker, bilgi dolu insan olan bi forumda çocuksa ya da bu konuları hiç bilmiyorsa sence de normal değil mi.
slm cnm yazanlardansa evet ğaksdpğaskdforuma kaydolmayı biliyor chate girmeyi biliyor bilgili olmayan biri bunları yapamaz face de dayılar la traktör videoları izler hjxfdjfjfg
bu konu senin değil leviosanın ve ben sana mı yaWşamaya çalışıyormuşum KJZLSKWJSXLZJİAben stellayı engelledim hala konularıma gelip yawşamaya çalışıyor işim olmaz valla
taamNeden kitleyelim daha @wictory ban yiyecek