zphisher ip.txt dosyası nerde?

zphisher ip.txt dosyası nereye kaydediyor siteyi kuruyorum linki atıyorum adam giriyor bana sadece ip adresini veriyo altta ise ip.txt yazısı çıkıyo o ip.txt dosyasını nerden...

zphisher ip.txt dosyası nereye kaydediyor siteyi kuruyorum linki atıyorum adam giriyor bana sadece ip adresini veriyo altta ise ip.txt yazısı çıkıyo o ip.txt dosyasını nerden bulucam?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
zphisher ip.txt dosyası nereye kaydediyor siteyi kuruyorum linki atıyorum adam giriyor bana sadece ip adresini veriyo altta ise ip.txt yazısı çıkıyo o ip.txt dosyasını nerden bulucam?
Bi bilgi girmediği için oluyo ama eğer diyorsan ben ille ip.txt istiyorum o zaman şöyle yap zphisher toolunun icinde ip.txt olur istersen mv ip.txt /sdcard/ diyerek dahili depolamaya kaydedebilirsiniz normal dosya yöneticisinden açabilirsin ama diyorsan ben indirmem fkn o zaman nano ip.txt yaparak düzenleyebilirsiniz yada okuyabilirsin ama dediğim gibi sadece ip gözüküyorsa veri girmemiştir eğer girmiş ve gözükmüyorsa termuxtan kaynaklanan bisi kali Linux'a açarsan sorun olcani sanmıyorum.

Bi bilgi girmediği için oluyo ama eğer diyorsan ben ille ip.txt istiyorum o zaman şöyle yap zphisher toolunun icinde ip.txt olur istersen mv ip.txt /sdcard/ diyerek dahili depolamaya kaydedebilirsiniz normal dosya yöneticisinden açabilirsin ama diyorsan ben indirmem fkn o zaman nano ip.txt yaparak düzenleyebilirsiniz yada okuyabilirsin ama dediğim gibi sadece ip gözüküyorsa veri girmemiştir eğer girmiş ve gözükmüyorsa termuxtan kaynaklanan bisi kali Linux'a açarsan sorun olcani sanmıyorum.
önce kodları soylim

cd zphisher

İndirmek için:

mv ip.txt /sdcard/

Termuxtan açmak için:

pkg install nano

SONRA

nano ip.txt

Yaparsan dosyayı okuyabilir ismini değiştirebilir içini değiştirebilirsin

önce kodları soylim

cd zphisher

İndirmek için:

mv ip.txt /sdcard/

Termuxtan açmak için:

pkg install nano

SONRA

nano ip.txt

Yaparsan dosyayı okuyabilir ismini değiştirebilir içini değiştirebilirsin
Ama tabi bide dosya izini vermen lazım onuda soylim

termux-setup-storage

Yazıp izin isterse izin ver yada y/n yazar y yi yaz enterla

Ama benim tavsiyem zphiser kullanma ben seneler önce turk-sploit kullaniodum baya iyidir sorun cikartmiyo kaba kuvvet bile vardı ama zphiser sorun çıkarabiliyor benim konulara bakarsan Türk-sploit bulabilirsin

133,119Konular
3,281,019Mesajlar
318,620Kullanıcılar
pistekSon Üye
Üst Alt