Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zphisher ip.txt dosyası nereye kaydediyor siteyi kuruyorum linki atıyorum adam giriyor bana sadece ip adresini veriyo altta ise ip.txt yazısı çıkıyo o ip.txt dosyasını nerden bulucam?
zphisher ip.txt dosyası nereye kaydediyor siteyi kuruyorum linki atıyorum adam giriyor bana sadece ip adresini veriyo altta ise ip.txt yazısı çıkıyo o ip.txt dosyasını nerden bulucam?
Bi bilgi girmediği için oluyo ama eğer diyorsan ben ille ip.txt istiyorum o zaman şöyle yap zphisher toolunun icinde ip.txt olur istersen mv ip.txt /sdcard/ diyerek dahili depolamaya kaydedebilirsiniz normal dosya yöneticisinden açabilirsin ama diyorsan ben indirmem fkn o zaman nano ip.txt yaparak düzenleyebilirsiniz yada okuyabilirsin ama dediğim gibi sadece ip gözüküyorsa veri girmemiştir eğer girmiş ve gözükmüyorsa termuxtan kaynaklanan bisi kali Linux'a açarsan sorun olcani sanmıyorum.
Bi bilgi girmediği için oluyo ama eğer diyorsan ben ille ip.txt istiyorum o zaman şöyle yap zphisher toolunun icinde ip.txt olur istersen mv ip.txt /sdcard/ diyerek dahili depolamaya kaydedebilirsiniz normal dosya yöneticisinden açabilirsin ama diyorsan ben indirmem fkn o zaman nano ip.txt yaparak düzenleyebilirsiniz yada okuyabilirsin ama dediğim gibi sadece ip gözüküyorsa veri girmemiştir eğer girmiş ve gözükmüyorsa termuxtan kaynaklanan bisi kali Linux'a açarsan sorun olcani sanmıyorum.
Ama benim tavsiyem zphiser kullanma ben seneler önce turk-sploit kullaniodum baya iyidir sorun cikartmiyo kaba kuvvet bile vardı ama zphiser sorun çıkarabiliyor benim konulara bakarsan Türk-sploit bulabilirsin
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır.
Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır.
Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir.
Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez.
SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir.
spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.