Coinli bedava robux kazanma / anket çözmeli değil 2021 yenı method (5 coın)

SpyCoin istenen konu

Ethereum 

Ethereum
Rating - 100%
Karalama istersen kullanmasını bilmiyorsan ben ne yapayım? Okumadan gelmişsin buraya ben aldım diyorum neyine inanmıyorsun gruba ekliyorlar seni oradan gönderiyorlar nesini anlamadın ? anlamadığın yerde anlatabilirim..
olm veletle uğraşamam 8-9 flnmısın ? scam işte neyini anlamıyorsun sizi listeye alıyolar vericez diye sonra o grupları satıyorlar almak isteyenlere bu kadar malmısnız aq

Rating - 0%
olm veletle uğraşamam 8-9 flnmısın ? scam işte neyini anlamıyorsun sizi listeye alıyolar vericez diye sonra o grupları satıyorlar almak isteyenlere bu kadar malmısnız aq
Vericez diye mi :D:D:D:D:D dalgamı geçiyorsun benimle ? Sistem otomatik işliyor ve orası 2019 - 2020 yılında kuruldu.

Rating - 0%
Sistematik şöyle;

Orada dediklerimi yaptıktan sonra sitedeki gruplarına katılıyorsun,ve oradan adını yazıp otomatik gönderiliyor.
Robloxun sistemi de şöyle grup açanlara üyeleri ne kadar atarsa aylık - haftalık robux veriyor kurucularına.
Siz gruba katıldığınızda onlar robux kazanıyor,diyiceksinki 1 gruptan mı kazanıyorlar bunları ?
Tabikide hayır kazandıkları robuxla yeni yeni gruplar açıyorlar ve kazançlarını 20 - 25 katına çıkarıyorlar, ve
her hafta yeni grup açıyorlar,ne kadar kazandıklarını sen hesap et. 1 Grupta 1000 kişi oluyor.

Rating - 100%
Beyler, saygılı konuşmanız yararınıza olur. İki üyeyi uyardım. Konu altında tartışmayın.

131,470Konular
3,268,517Mesajlar
315,242Kullanıcılar
kkkcSon Üye
Üst Alt