Coinli bedava robux kazanma / anket çözmeli değil 2021 yenı method (5 coın) (1 Viewer)

Methodu ben buldum %100 çalışıyor anket yada şifre vermeli değil hiçbir yerde bu methodu bulamazsınız umarım işinize yarar. -=Stripped Content=-

SpyCoin istenen konu
Karalama istersen kullanmasını bilmiyorsan ben ne yapayım? Okumadan gelmişsin buraya ben aldım diyorum neyine inanmıyorsun gruba ekliyorlar seni oradan gönderiyorlar nesini anlamadın ? anlamadığın yerde anlatabilirim..
olm veletle uğraşamam 8-9 flnmısın ? scam işte neyini anlamıyorsun sizi listeye alıyolar vericez diye sonra o grupları satıyorlar almak isteyenlere bu kadar malmısnız aq

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Sistematik şöyle;

Orada dediklerimi yaptıktan sonra sitedeki gruplarına katılıyorsun,ve oradan adını yazıp otomatik gönderiliyor.
Robloxun sistemi de şöyle grup açanlara üyeleri ne kadar atarsa aylık - haftalık robux veriyor kurucularına.
Siz gruba katıldığınızda onlar robux kazanıyor,diyiceksinki 1 gruptan mı kazanıyorlar bunları ?
Tabikide hayır kazandıkları robuxla yeni yeni gruplar açıyorlar ve kazançlarını 20 - 25 katına çıkarıyorlar, ve
her hafta yeni grup açıyorlar,ne kadar kazandıklarını sen hesap et. 1 Grupta 1000 kişi oluyor.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,336Konular
3,281,100Mesajlar
320,309Kullanıcılar
indesfoxSon Üye
Üst Alt