Coinli bedava robux kazanma / anket çözmeli değil 2021 yenı method (5 coın)

Methodu ben buldum %100 çalışıyor anket yada şifre vermeli değil hiçbir yerde bu methodu bulamazsınız umarım işinize yarar. *** Hidden text: You do not have sufficient rights...

SpyCoin istenen konu
Karalama istersen kullanmasını bilmiyorsan ben ne yapayım? Okumadan gelmişsin buraya ben aldım diyorum neyine inanmıyorsun gruba ekliyorlar seni oradan gönderiyorlar nesini anlamadın ? anlamadığın yerde anlatabilirim..
olm veletle uğraşamam 8-9 flnmısın ? scam işte neyini anlamıyorsun sizi listeye alıyolar vericez diye sonra o grupları satıyorlar almak isteyenlere bu kadar malmısnız aq

Sistematik şöyle;

Orada dediklerimi yaptıktan sonra sitedeki gruplarına katılıyorsun,ve oradan adını yazıp otomatik gönderiliyor.
Robloxun sistemi de şöyle grup açanlara üyeleri ne kadar atarsa aylık - haftalık robux veriyor kurucularına.
Siz gruba katıldığınızda onlar robux kazanıyor,diyiceksinki 1 gruptan mı kazanıyorlar bunları ?
Tabikide hayır kazandıkları robuxla yeni yeni gruplar açıyorlar ve kazançlarını 20 - 25 katına çıkarıyorlar, ve
her hafta yeni grup açıyorlar,ne kadar kazandıklarını sen hesap et. 1 Grupta 1000 kişi oluyor.

131,671Konular
3,270,238Mesajlar
315,728Kullanıcılar
livefunerallSon Üye
Üst Alt