Rating - 100%
Sadece zurted 😂hacked, OwNEd, OwNNZZZZZ, PowNNEd, SaPLaKEddd, SociaLMediAExPerTiZ, TanrıDeğiliMAffettMMEM,ScrİPT CoDEr, phP DevLopPEr?
Ekli dosyayı görüntüle 23307
Sadece zurted 😂hacked, OwNEd, OwNNZZZZZ, PowNNEd, SaPLaKEddd, SociaLMediAExPerTiZ, TanrıDeğiliMAffettMMEM,ScrİPT CoDEr, phP DevLopPEr?
Ekli dosyayı görüntüle 23307
Ve birini savundu diye "amguard" olmuyor, birinin sizden başka birini savunması onu amguard yapmıyor.Hahahaha 4mguard mi oldun sende neyse
anlamıyorlar beyinlerine soktuklarımEk olarak; Mila adı geçen site yokkende buradaydı, nereden çıktı ajanlık ?
Ve birini savundu diye "amguard" olmuyor, birinin sizden başka birini savunması onu amguard yapmıyor.
Bilip bilmeden her yere atlama sohbet grubu diye açtığı yer insan toplamak için çektiği yer neyse konu kapandı cem bey halletti .dNur (Arya), bana kalırsa kaşarlık konusunda kimseye laf hakkın yok. Chatte aktif olanlar sebebini gayet iyi bilir. Mila dersek bana kalırsa sana kaşar vs gibi şeyler dediği için böyle bir konu açmışsın, sslerden gördüğüm kadarıyla bir yere üye çektiği vs yok.
Evetbitti mi şimdi
SusE yokmu kavganın devamı tam kola çekirdek getirmiştik @Stella @aryachawoz ?
SOPDFKJWOIEFJWEOIFGHSDUIFHSDUIFSDHGISDBFDSNFSDOFHWEUIOFHWDSIFDSIFHSIGFHSDIFWGEFSDNGFVDSOFJNSDOPFHSDOFHWEFUIEWHFSDFNMSDGOLSDOIFHWEFOUSDHFIOSDGSDFJNDSOFWEHUSDFHDISFBilip bilmeden her yere atlama sohbet grubu diye açtığı yer insan toplamak için çektiği yer neyse konu kapandı cem bey halletti .d
Bilgi için: https://spyhackerz.org/forum/threads/pussy-guard-am-bekçisi-nedir.86339/anlamıyorlar beyinlerine soktuklarım
Ajan diyor alakasız herkesin ss'i var ama onun ss'i yok reklam yaptı diyor bide malNur (Arya), bana kalırsa kaşarlık konusunda kimseye laf hakkın yok. Chatte aktif olanlar sebebini gayet iyi bilir. Mila dersek bana kalırsa sana kaşar vs gibi şeyler dediği için böyle bir konu açmışsın, sslerden gördüğüm kadarıyla bir yere üye çektiği vs yok.
Bütün oyunu bozdun knk yaSenin yavsayarak aldığın 500 like var . O konu açarak 5k almış .d Neyse merak ettim ne olacak👀
kıme yavaşmışım kanıt at bakalımChatte yavsayanlar belli .d
Sen laftan anlamıyor musun ? Senin yavsadigini nerde yazmışım ? Kafanız mı güzel yakıme yavaşmışım kanıt at bakalım
JdMaKxkAjJXjDilk yelloz savaşları haklı olan kazansın
Kilit.