Ajanlık için gelen Mila

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Nur (Arya), bana kalırsa kaşarlık konusunda kimseye laf hakkın yok. Chatte aktif olanlar sebebini gayet iyi bilir. Mila dersek bana kalırsa sana kaşar vs gibi şeyler dediği için böyle bir konu açmışsın, sslerden gördüğüm kadarıyla bir yere üye çektiği vs yok.
Bilip bilmeden her yere atlama sohbet grubu diye açtığı yer insan toplamak için çektiği yer neyse konu kapandı cem bey halletti .d

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Bilip bilmeden her yere atlama sohbet grubu diye açtığı yer insan toplamak için çektiği yer neyse konu kapandı cem bey halletti .d
SOPDFKJWOIEFJWEOIFGHSDUIFHSDUIFSDHGISDBFDSNFSDOFHWEUIOFHWDSIFDSIFHSIGFHSDIFWGEFSDNGFVDSOFJNSDOPFHSDOFHWEFUIEWHFSDFNMSDGOLSDOIFHWEFOUSDHFIOSDGSDFJNDSOFWEHUSDFHDISF

Rating - 0%
Nur (Arya), bana kalırsa kaşarlık konusunda kimseye laf hakkın yok. Chatte aktif olanlar sebebini gayet iyi bilir. Mila dersek bana kalırsa sana kaşar vs gibi şeyler dediği için böyle bir konu açmışsın, sslerden gördüğüm kadarıyla bir yere üye çektiği vs yok.
Ajan diyor alakasız herkesin ss'i var ama onun ss'i yok reklam yaptı diyor bide mal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,605Konular
3,269,636Mesajlar
315,556Kullanıcılar
Üst Alt